A 2018-as Jobbik szavazók hány %-a lehet a Fidesznél most?
Figyelt kérdés
2018-ban 1 092 806 listás szavazatot kapott a Jobbik.2022. ápr. 1. 23:21
1/8 anonim válasza:
Erre csak hétfőn tudunk valószínűleg válaszolni. Senki sem tudhatja biztosan.
2/8 anonim válasza:
18-ban sokan szavaztak a Jobbikra, akik kormányváltást akartak, de amúgy nem szimpatizáltak a párttal.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok, inkabb mi hazank, aki 18ban jobbikra szavazott az most valoszinu most is ellenzeki. Kerdes h a mi hazank vagy az uj jobbik az irany, illetve ahogy elottem is mondtak, 18ban a jobbik volt a hagyomanyos protest szavazat gyujto mint legerosebb ellenzeki part.
4/8 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy jobbikosból fideszes lenne.
Főleg az utóbbi 2 év történései után.
5/8 anonim válasza:
Sztem a klasszik regi Jobbik szavazók már 18ban a fideszre szavaztak, és egy részük a mi hazánkra fog most. Aki 18ban a fidesz ellen szavazott az most is ellene fog.
6/8 anonim válasza:
Én beszéltem a héten több volt jobbikossal és mi hazánk szimpatizáloval is.
Ahogy én làttam mindegyikük felfogta a lényeget, ami a fidesz eltskarítasa így mintha a fogukat húznák de leszavaznak az összefogasra.
Kérdeztem is a mi hazánkosokat konkretabban és vilagosan felfogják, hogy ha kormányváltast akarnak, akkor értelmetlen lenne oda szavazniuk.
Én ezt tapasztaltam.
7/8 anonim válasza:
1/3 MiHazánk szavazó lett,kb.A Jobbik önállóan 2-3%-ot kapna,csak az elitjük maradt,a tagság elpártolt
8/8 anonim válasza:
Érdekes, az előválasztáson mégis a Jobbik szerepelt a legjobban. 2-3% persze. Simán bejutnának egyedül is, pláne, hogy akkor nem is lehetne őket azzal támadni, hogy összefogtak a baloldallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!