Lehetséges, hogy Magyarország kilép az Európai Unióból?
Figyelt kérdés
A közelmúltban a tisztánlátó Zulia Magyarország kilépését jósolta az Európai Unióból. Ön szerint érdemes hinni ebben a jóslatban?2022. ápr. 1. 21:45
21/24 MolotovPunk válasza:
Még az angolok is megérezték a Brexit kilépés következményeit. Akkor gondolod a magyar gazdaság nem érezné meg? Hiába dobálózol itt számokkal, ez nem sokat jelent. Főleg, hogy most ismét válság lesz. A szemellenzőt néha vedd azért le. Továbbá magadat minősítetted azzal, hogy söpredéknek nevezted azokat, akik másképp gondolkodnak, mint te. Diplomád se hiszem, hogy lenne, vagy legalábbis nem túl sokat érhet.
22/24 anonim válasza:
BME mérnökinfót végeztem,mellette van egy Corvinus közgazdász.. Hát igen,ezek biztos nem érnek semmit...
23/24 MolotovPunk válasza:
Szerintem senkit sem érdekel ez. Ne "sztárold" magad.
24/24 anonim válasza:
Nem sztárolom,csak a 21-es aluliskolázott kérdező ledegradált..S a személyeskedést tiltja a szabályzat..Jelentem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!