Szerintetek ha MINDEN ember tisztában lenne a Fidesz összes ügyeivel, botrányával, akkor is a Fidesz lenne az esélyes?
Több Fideszes szavazó ismerősöm azért szavaz mert jobban él, de semmit nem tud a Fideszről, a botrányairól. Tudatlan emberek fognak dönteni
Nem tudják milyen törvények, korripciós ügyek stb vannak csak azt érzik jobban élnek.
Na ettől féltem.
2es.
Nagymamam detto.
Ismerem a fidesz összes disznóságát. Hányinger.
De ismerem azoknak is a disznóságait akik le akarják váltani őket. Szintén hányinger.
Szóval nem kell skatulyázni a szavazókat, hogy mindenki hülye aki a fideszre akar szavazni.
A képlet egyszerű. Amikor MZP elkezdte a kampányt még többkulcsos adót és a gyermeknevelési támogatások átalakítását akarta.
Aztán rájött hogy ha így folytatja senki sem fog rájuk szavazni ezért változtatott az álláspontján. De meddig marad ez így ? A választás másnapjáig ? Utána meg mindenki 4 évig kapja be ha olyan hülye volt hogy hitt a választási ígéreteknek.
Szóval én túl sokat veszíthetek ha bevezetik a többkulcsost és elveszik az adókedvezményt. Nekem a saját gyerekeimet kell felnevelnem és leszarom hogy a b.zik nem házasodhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!