Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha MINDEN ember...

Szerintetek ha MINDEN ember tisztában lenne a Fidesz összes ügyeivel, botrányával, akkor is a Fidesz lenne az esélyes?

Figyelt kérdés

Több Fideszes szavazó ismerősöm azért szavaz mert jobban él, de semmit nem tud a Fideszről, a botrányairól. Tudatlan emberek fognak dönteni

Nem tudják milyen törvények, korripciós ügyek stb vannak csak azt érzik jobban élnek.

Na ettől féltem.

2022. ápr. 1. 20:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, akkor is a Fidesz nyerne
Nem. Sok szavazó nem tudja a Fidesz ügyeit ezért stavaz rájuk.
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem csak nem tudják az ügyeit, hanem sok olyan aki nem is akarja tudni.
2022. ápr. 1. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Anyám is csak azért szavaz a Fideszre, mert a TV2-ről tájékozódik és elhiszi az Orbán = béke szöveget. Mondtam neki hogy a negyede se igaz ami ott elhangzik, de még mindig ott tart, hogy "Miért mondanák akkor?". Ha csak ezen normális tájékoztatás lenne, akkor biztos, hogy nem szavazna a Fideszre.
2022. ápr. 1. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
*ezen a csatornán
2022. ápr. 1. 20:09
 4/10 A kérdező kommentje:

2es.

Nagymamam detto.

2022. ápr. 1. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha ezzel párhuzamosan tudna mindenki az összes ellenzéki összes ügyével és botrányával, akkor igen.
2022. ápr. 1. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
#5 nem lehet nem tudni, hiszen a fideszmédia mindenhol összevissza harsogja, na meg még azt is ami nem is létező ügy, csak a rogánminisztériumban találták ki.
2022. ápr. 1. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Éppen ez az, hogy bármi van, az ellenzéki szavazó elhessegeti azzal, hogy biztos csak a fidesz találta ki. Vagy hoz egy másik negatív példát a fideszes oldalról. Én szomorúnak tartom, hogy az ellenzék nem is akarja megugrani a lécet, amit a fidesz pedig eleg alacsonyra rakott.
2022. ápr. 1. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Ismerem a fidesz összes disznóságát. Hányinger.

De ismerem azoknak is a disznóságait akik le akarják váltani őket. Szintén hányinger.

Szóval nem kell skatulyázni a szavazókat, hogy mindenki hülye aki a fideszre akar szavazni.

A képlet egyszerű. Amikor MZP elkezdte a kampányt még többkulcsos adót és a gyermeknevelési támogatások átalakítását akarta.

Aztán rájött hogy ha így folytatja senki sem fog rájuk szavazni ezért változtatott az álláspontján. De meddig marad ez így ? A választás másnapjáig ? Utána meg mindenki 4 évig kapja be ha olyan hülye volt hogy hitt a választási ígéreteknek.

Szóval én túl sokat veszíthetek ha bevezetik a többkulcsost és elveszik az adókedvezményt. Nekem a saját gyerekeimet kell felnevelnem és leszarom hogy a b.zik nem házasodhatnak.

2022. ápr. 1. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
Ez egy utópia. Sose tudnák meg, mert annyira ostobák. Ha a szeme előtt történik, akkor se igaz, mert Viktor mást mondott a tévében. Ezeknek a fű is piros, ha a király azt mondja.
2022. ápr. 1. 22:58
 10/10 anonim válasza:
0%
milyen botrányai vannak a fidesznek? az ellenzéknek nincsenek botrányai?xd
2022. ápr. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!