Más szerint is kínos, amit a Fidesz művel a kampányban?
Győzike és Pataky a Békemenet első sorában, Kis Grofó szelfizik Orbánnal, Tóth Gabi "énekli" a Himnuszt Orbán beszéde előtt, Orbán kisszéken állva hazudozik a szerencsétlen kiszolgáltatott, valóságtól hermetikusan elzárt nyugdíjasoknak, és lehetne sorolni, hogy hova süllyed még a Fidesz. Nekem ez már csak egy végtelenül kínos és erőltetett, elvtelen, elkeseredett kapálózásnak tűnik, és nem magabiztos, értelmes vezetésnek.
Hova lett az értelmiség? Ha az 1989-es, liberális, értelmes Orbán, aki az elsők között kiabálta, hogy "Ruszkik haza", látná ezt a mai lelassult, erőlködő, elnyomó zsarnokot, nem hinné el.
Semmi nem maradt már a polgári, konzervatív értékekből sem. Komolyan érdekel, hogy aki konzervatívnak vallja magát, erre hogyan tud szavazni?

Ítéljetek el, én szeretem Kis grofot, de ami most megy, az már nekünk, cigányoknak is gáz.
Mi az összefigasra szavazink.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!