Az EU összes országa megszavazta hogy az oroszok ellen ne rubelben fizessünk, csak Magyarorszag vétózott. Meddig tűrjük még ezt a nyugatellenességet?
Figyelt kérdés
Soha nem gondoltam volna hogy lesz egy oroszbarat kormanyunk amely ennyire kicseszik a nyugattal ahol lehet.2022. ápr. 1. 18:12
11/27 anonim válasza:
9: semmi nem változott, mert azt a bankot, ahova küldtük a devizát a gázért eddig sem szankcionálták, éppen azért, hogy tudjunk fizetni
Parasztvakítás az egész, olvasd el a 7-esben linkel cikket.
14/27 anonim válasza:
Azért butus mert vagy rubel vagy nincs gáz.
Magyarországnak KELL GÁZ AZERT VETOZOTT.
Gáz nélkül mi a f. fogsz csinálni?
Nem értem nem forognak a kerekek a fejetekbe?
A szankciókba Magyarország nem egyezett bele , így mi magyarok lehet hogy nem leszünk barátságtalan ország.
16/27 anonim válasza:
Akinél az Olaj AZ A FŐNÖK.
NEM A NYUGAT ,lassan vége hiába akartok nyalni se..lyukat
17/27 anonim válasza:
Mondjuk nekem mindeggy ha a balra szavaztok ti fogtok megfagynni éhen halni nyugat is szívni fog rendesen
Nekünk van minden.
De sokan okosabbak lesznek az országban és ez reméljük nem fog megtörténni.
18/27 anonim válasza:
#17 hú most beszartam, megyek a fideszere szavazni (NEM!)
19/27 anonim válasza:
MZP meg az EU elmehetnek a francba! Én nem akarok a rezsiért 40-50 ezerrel, a benzinért meg 2-3-szor ennyit fizetni.
20/27 anonim válasza:
Ha valaki elzárja a gázt, az Putyin lesz, nem a bal vagy jobb oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!