Orbán szolgálati faszéke milyen kampányüzenetet hordoz a népnek?
2022. ápr. 1. 17:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem amugy nem azert hasznalja, mert alacsony. Olyan hatast kelt, mintha lenezne a hiveire, kicsit igy akarja felsobbrendunek mutatni magat. Azt ne feledjuk, hogy rengeteg fideszes szektaszavazo van, akik konkretan istenkent tekintenek ra, naluk ez lehet hatasos is.
3/10 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy ennyire szánalmasba kell nyomnotok, hogy már ez a legnagyobb témátok 2 nappal a választások előtt, hogy Orbán egy székre állva tart lakossági fórumot, beszédet.
4/10 anonim válasza:
Azt miert nem kritizalod, amikor a fideszesek meg azon lovagolnak, hogy mzp veletlen mas nevet mondott. Akkor is ilyen erkölcs rendőr voltál, mint most?
5/10 anonim válasza:
És még Orbán mondja, hogy Miniferi 😂🤣🤣
(Gyurcsi áprilisi tréfája)
Kérdésre: szerintem Orbán beszart, és kapkod, ez nagyon látszik itt már minden irányból.
6/10 anonim válasza:
5# ...az semmi, de nem tudta, mikor lesz a saját évértékelője, nem tudta, hogy hány gyermeke van... például!
Na ilyeneket Orbán Viktortól azért nem tapasztaltam.
7/10 anonim válasza:
Azt, hogy nem kell ide semmilyen luxus, egy sima faszék is megteszi.
8/10 anonim válasza:
Persze baszod, mert nem tudja hany gyereke van, uristen ez mar szanalmas. Remelem eltakarodtok.
9/10 anonim válasza:
#9 Egyetértek! Ez már iszonyat túl lett tolva, ebbe fog belebukni a dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!