Jelenleg akkor most a hivatalos esélyek olyanok, hogy a Fidesz nyer de nem ketharmaddal és a kis pártok nem jutnak be?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 15:33
1/8 anonim válasza:
Az esélyek sose hivatalosak. Amennyire pörög a kampány most nagyon nehéz jól megtippelni.
2/8 anonim válasza:
Abban biztos vagyok, hogy ha nem történik választási csalás, akkor a Mi Hazánk be fog jutni.Abban egyetértek, hogy a fidesz az marad.
4/8 anonim válasza:
#2!
Nem emlékszem olyan felmérésre, amely szerint a Mi Hazánk stabilan 5% felett lett volna.
Bár az nekem is furcsa, hogy teljesen elvtelenné vált Jobbiknak a szavazói nem mentek át mérhető mennyiségben a Mi Hazánkhoz.
5/8 Salx Narval válasza:
Én szeretném ha a kis pártok jól szerepelnének, ismertebbé válnának. A FIDESZ szerintem is marad, ha tippelni kellene ezt mondanám.
6/8 anonim válasza:
Én egyre inkább úgy érzem, hogy szoros lesz. Talán még nyerhet is az ellenzék.
7/8 Isti22 válasza:
Igen, ezt hozzák a közvéleménykutatások átlagai. Ez persze még semmit nem jelent, mert mindig ott vannak a rejtőzködők és a bizonytalanok, és minél magasabb a részvétel, annál több van belőlük. De elvileg most így állunk:
Fidesz-KDNP: 47%
Egységben Magyarországért: 40%
Mi Hazánk: 3%
Kétfarkú Kutyapárt: 3%
De ugye nem a szavazatok számán múlik a választás, hanem a megfelelő eloszláson. Még úgy is lehet akár 2/3-a a Fidesz-KDNP-nek, hogy kevesebb szavazatuk lesz az Egységben Magyarországértnál.
8/8 anonim válasza:
#4 Nem a felmérésekben, hanem a választásokon kell eredményt produkálni.Irreleváns az észrevételed, annál is inkább, mert a felmérések nem objektívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!