A gyermekekről szóló szavazólapra te is amőbát fogsz rajzolni?
Rengeteg helyen olvastam már erről, és szimpatikus a kezdeményezés, hogy aki a kormány szócséplése előtt még sosem hallott a gyermekek nemátalakító műtétjéről, az amőbát rajzol a lapra vasárnap.
Én előtte sosem hallottam ilyet. :)
Ezért ne lehet nálunk bevezetni a svájci rendszert, ahol mindent megszavaztatnak az állampolgárokkal.
Nálunk mindent "elamőbáznának".
10: Bibibí, aki nem ért velem egyet, az buta, bibibí!
Semmi baj, majd ha kinövöd az ovis kort, elmúlik.
A Fudanról, a putyini kapcsolatokról, rabszolgatörvényről sokkal értelmesebb lenne népszavazni. Akinél ezek a kérdések komolyan felmerülnek, az se normális. Aki komolyan retteg a brüsszeli nemváltó doktorbácsiktól, meg doktornéniktől az nem komplett.. Olyan mintha a szellemektől félnél, vagy a Farkasembertől...
Khm... csak szólok, hogy kaleta gabi is nemmel szavazna/fog szavazni ezekre az aberrált kérdésekre, a fidesz miatt. Khm.
Nekem egy fidesz szavazó jóbarátom azt mondta, hogy büntetendő érvénytelenül szavazni. Inkább tegyem bele a borítékba üresen...
Ravasz, de üresen biztos nem hagyom....
17-es, mégis hogy büntetnének meg?
Esetleg azt a szavalólapot tudják beazonosítani, amit a kezébe adnak az iskolázatlan analfabéta kisebbségnek, akikkel el fogják csalni ezt a választást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!