Miért mondják az összefogás szavazók hogy elmeroggyant az aki bár kormányváltást szeretne, de nem hajlandó a DK-ra és az MSZP-re szavazni ?
Nekem az a véleményem, hogy ha visszarakjuk a hatalomba Gyurcsányt és az embereit valamint az MSZPs őskövületeket akkor semmivel sem lesz előrébb az ország. Nekem elég volt belőlük múltkor.
Miért nem tud az ellenzék normális jelöltekkel és normális politikával jönni a választásra ?
Az biztos, hogy a mostani nagyhatalmú baloldali megmondóembereknek felkopna az álla, mert semmi olyan nem tudtak ajánlani a választóknak ami hihetővé tenné hogy változást akarnak.
Kérdező, szavazhatsz úgy is, hogy megosztod a szavazatodat. Én például ezt fogom tenni.
Egyéniben az összefogás helyi jelöltje nekem megfelel, neki látom a ténykedéseit, a nyilatkozatait, a tetteit, ezzel én elégedett vagyok, a fideszes jelölt a volt polgármesterünk, akit egyszer már elzavartunk, elégedetlenek voltunk a munkájával, rá biztosan nem szavazok, a kis pártoknak meg az egyéni szavazatok kevésbé számítanak, mert a nagyoknak több esélyük van egyéniben. Viszont listán kis pártra fogok szavazni, mert ők ott futhatnak be, listán a kis pártok jobban érvényesülnek, mint a nagyok, és ezzel is lehet a Fidesz erejét csökkenteni. A parlamenti patkót meg részben az egyéni jelöltek részben a listák adják össze. 106 jelölt jut be egyéniben, 93 pedig lista által.
Ha nincs számodra szimpatikus egyéni jelölt, de van olyan lista, akikre szavaznál, szavazz érvényesen listán, érvénytelenül egyéniben (azért érvénytelenül, hogy ne tudják megbabrálni utólag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!