Ha ellenzék győzne akkor a nők othon kell szuljenek ha nem lesz elég pénzük fizetni a kórházra nemde? Azt mondta Marky hogy az nem betegség, nem kell kórházi kezelés
Figyelt kérdés
Jól értem?2022. ápr. 1. 10:04
2/16 anonim válasza:
Nem ezt mondta. Hallgasd meg mit mondott!
3/16 anonim válasza:
Bolond fideszes lyukból bolond szél fúj...
4/16 anonim válasza:
Ahová a pénz beteszi a lábát, ott mindig lehet a zavarosban halászni. A szülész-lobby nálunk különösen erős.
5/16 anonim válasza:
Nem jól érted, fuss neki még egyszer és világosodj meg.
6/16 anonim válasza:
"Jól értem?"
Miért érzem azt, hogy szándékosan nem akarod érteni?
7/16 anonim válasza:
Ezt az álhírt már elbukta a nyaloncmédia. Próbálkozz valami olyannal, amiről még nem született jogerős bírósági döntés.
8/16 Fsms válasza:
Nem érted jól. Egyébként a szülész orvos magán rendelésén kifizeted az összeget jelenleg is.
Másrészről a Fidesz lerombolta az egészségügyet. Jelentkezz be egy vizsgálatra hónapokat kell várnod. Emiatt sokan kénytelenek a Fidesz csicskák alias ner , által privatizált magán egészségügybe járni.
Szerintem egyeztess Lendvai utcával, kérj méltó dologi a segítséget. 😂😂
10/16 anonim válasza:
Akkor miért mondta, hogy nem kell a szüléshez kórház?
És miért mondta, hogy a szürkehályog műtéteket majd elvégzik Indiában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!