Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hülyítik magukat megint...

Miért hülyítik magukat megint az ellenzékiek hogy le lesz váltva Orbán, mikor minden közvéleménykutató Fidesz győzelmet vár, illetve a nyugati elemzők is?

Figyelt kérdés

Itt egy kérdés van : 2/3 uk lesz megint, vagy sima többség.

2018-ban is ment a hülyítés, hogy Orbánt elzavarják Karácsony Gergely azt hitte a választás napján délben hogy ő lesz a miniszterelnök, aztán jött a nagy lebőgés...

2022. ápr. 1. 00:19
1 2 3
 11/29 KTP 3.0 ***** válasza:
16%
Szavazz a Mi hazánkra, a valódi 3. Útra
2022. ápr. 1. 22:42
 12/29 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ki fog országosan nyerni, de itt Budapesten simán elképzelhető 2/3-os baloldali győzelem lesz.
2022. ápr. 1. 23:08
 13/29 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Egyébként én a valóságnak hiszek és nem a közvélemény kutatásoknak. Én azt látom, hogy a budapestieknek tele van a hócipője a fityesszel.
2022. ápr. 1. 23:15
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Gödény György pártja is jónak igérkezik ! A normális élet pártja
2022. ápr. 1. 23:34
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Olyan legyen a kormányon, akik nem erőltetik az oltást. Elég volt a maszkokból ! Elég volt a bezárásokból ! Elég volt védettségi kártyák miatti megkülönböztetésekből.

A "halálos" vírus nem létezik, csak te vagy hiszékeny !!

2022. ápr. 1. 23:36
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Olaszországban szarni sem mehetsz oltási nélkül..Akkor a gyerekkori oltásokat se adjuk..Hadd pusztuljanak a gyerekek is..
2022. ápr. 2. 02:02
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

"Akkor a gyerekkori oltásokat se adjuk..Hadd pusztuljanak a gyerekek is"

A Covid oltásnak nem ismertek a hosszútávú mellékhatásai. Az embereken kísérleteznek. Több ismerősöm az oltás után halt meg. Úgy mint Csollány Szilveszter is oltás után halt meg. De te amilyen hülye vagy képes vagy 4 oltást is kérni. A gyerekkori oltás ki lett fejlesztve és az nem veszélyes ellenben a covid oltással.

2022. ápr. 2. 12:50
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

"Baloldali vagyok...Én idén elsőként nem a Fideszre szavazok..."

Ne basz...Baloldaliként eddig a fideszre szavaztál?

2022. ápr. 2. 12:56
 19/29 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Azért csak bejött a jóslatom. Budapest hazám baloldali lett. Így szeretlek Budapest.❤️🤘 :P
2022. ápr. 5. 00:30
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Nem baloldali, hanem ellenzéki.

2022. ápr. 5. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!