Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek miért nem kellenek...

A Fidesznek miért nem kellenek a pedagógusok szavazatai?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 23:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5%
Minek?
2022. márc. 31. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Kellene az, csak elk.rták.
2022. márc. 31. 23:43
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Kevesen vannak, amugy meglepodnel de egy csomo pedagogus fideszes. Az is meglepo statisztika lehet hogy a fideszesek 2/3 az also 5 decilisbe tartozik jovedelmileg.
2022. márc. 31. 23:50
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a pedagógusok 60%-a a Fideszre szavaz. De még lehet keveset is mondtam.

Sokan azt hiszik, hogy Budapestből áll Magyarország.

Ha abból állna akkor már 18-ban az ellenzék nyert volna 3/4-el.

2022. márc. 31. 23:56
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a volt tanáraim (egyetemista vagyok) jó nagy többsége fideszes. Minden érmének két oldala van.
2022. márc. 31. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Hát azért meglepőnek tartnaám, hogy a többség fideszes lenne. Pénzt alig kapnak, az óraszámok megnövekedtek, ráadásul olyan mennyiségű felesleges plusz papírmunkát kaptak a nyakukba az amúgy is stresszes melójuk mellé, hogy nagyon hülyének kell lenni, ha fideszesek maradnak.
2022. ápr. 1. 00:10
 7/14 anonim ***** válasza:
45%

"Hát azért meglepőnek tartnaám, hogy a többség fideszes lenne. Pénzt alig kapnak, az óraszámok megnövekedtek, ráadásul olyan mennyiségű felesleges plusz papírmunkát kaptak a nyakukba az amúgy is stresszes melójuk mellé, hogy nagyon hülyének kell lenni, ha fideszesek maradnak."

Mivel az égvilágon semmi nem garantálja nekik hogy bármiben is változni fog akár az óraszámuk, akár a fizetésük, ha nem a Fidesz lesz kormányon, a többség számára ez nem oszt, nem szoroz.

2022. ápr. 1. 07:32
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
7-es, ahhoz szintén hülyének, agymosottnak, vagy minimum végelenül beletörődöttnek kell lenni, hogy valaki a biztos rosszat válassza a legalább lehetséges jobb helyett.
2022. ápr. 1. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Változás =/= jobb.

A te szavajárásoddal élve ahhoz mennyire kell hülyének vagy agymosottnak lenni, hogy valaki azt képzelje hogy ne kerülhetne rosszabb helyzetbe is egy új rendszerben?

2022. ápr. 1. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Mondj rosszabb helyzetet a jelenleginél a tanárok számára. Hallgatom, anyukám tanár, és friss ismerősöm utolsóéves tanárnövendék, úgyhogy van belelátásom a témába.

Tovább a munkájukat elnehezítő brutál mennyiségű fölösleges munkatöbbletet ők hozták be, miattuk van 10-szer annyi nyugdíba vonuló tanár évente, mint frissen végzett, stb. Nem egy elképzelt jövőben az ellenzék, meg nem is 2007-ben Gyurcsány, szóval a logikus gondolkodás szerint szinte köteelzően Fidesz-ellenesek lesznek. Anyukámmal nem annyira beszélek ilyenekről, ott nem tudom, mi a helyzet politikai szempontból ak örnyezetében, de mikor az ismerősömnek mondtam, hogy gondolom 90%-otok az egyetemen fidesz-ellenes, akkor mondta, hogy ezt felejtsem el, mert 100.

2022. ápr. 1. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!