Aki a Fideszre szavaz, az nem lát problémát és nincs pár perce, hogy az összetákolt kamuvideókat végignézze, és kiderüljön számára az igazság? Márki-Zay mondatait mocskos mód összevágták, bármilyen kontextusból ki lehet ragadni ezeket, nem világos?
Ez olyan kedves fideszes szavazók, mintha az önök mindennapi mondataiból kivágnánk egy szót/mondatot. Pl. ha azt mondják, csak hogy értsük:
"Én nem azt mondom, hogy panelban lakni szörnyű, csak néha kellemetlen. " ebből annyi lenne kivágva, hogy panelban lakni szörnyű és ezt terjesztenénk magukról. :) Jogos? Nem kéne utánajárni a forrásoknak?
Segítek:
https://www.youtube.com/watch?v=PhLV9BiT3SQ&list=PLgQRHXKKwm..
Tessék végig nézni itt az összes videót, utána hőzöngeni.
Jelöld meg a forrást 1-es...
Apropó, a keleti irányítás jobb? Szerinted Orbánt ki irányítja? Az alufóliasapkás keleti szövetség?
A magyar ember retteg a nyugattól: nyugati bérek,egészségügy, életszínvonal, hajjaj, mit nekünk fejlődés, jöjjön a keleti kín.
2-es hagyjátok már ezt a szerencsétlen gyurcsányozást,komolyan mondom eszméletlen,hogy ez még mindig érv. Miért nem lett elszámoltatva? Miért nem fejlődött azóta az ország? Miért nem zavar,hogy micsoda gyűlöletkeltés zajlik? támogatja a bzikat,ami undorító"? Remélem, ha a gyereked az lesz ,akkor nem gyújtod fel azért...szánalmas
Ha következő héten a barna szemű embereknek lenne sortűz, állva tapsolnátok birkuskák?
integessünk csak keletnek :) nem vagyok fiatal, öreg vén g/ci vagyok, és nem akarok mégegyszer Szovjetunióban élni, mint a sok agymosott, akinek a legnagyobb fenyegetés az életében,ha egy férfi egy másik férfit szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!