Ha a Fidesz csinálta volna, akkor miért dobták volna ki égetlenül a szavazólapokat?
Figyelt kérdés
Egy csomó égetlen teljesen tiszta szavazólapok vannak ott. Ha a Fidesz csinálja miért ilyen bébán teszi ezt? Ez inkább ellenzéki próbálkozás2022. márc. 31. 16:24
21/60 anonim válasza:
#19 Aktivista ködgenerátor vagy.
22/60 anonim válasza:
20-as, rákerestem, nincs olyan dátum ami az általad belinkelt képen szerepel.. nem tudom honnan szedsz ilyeneket..
23/60 anonim válasza:
24/60 anonim válasza:
Egyébként tök mindegy mit erőlködnek a fideszesek, hisz februárban még azt sem lehetett tudni hogy mely pártok állítanak országos listát és ezáltal mely párt szerepelhet a szavazólapon.
A másik hogy a sorrend márciusban lett kisorsolva, hogy melyik párt hanyadikként szerepelhet majd a szavazólapon.
És még valami, html-ben simán át lehet írni a dátumokat a felületen, arról meg print screent készíteni és ezzel tömni az emberek bukisját.. Utána kéne nézni dolgoknak mielőtt elkezdtek pattogni
25/60 anonim válasza:
Valóban kint van a dátum de csak a keresönél mielőtt rákatintannal a telex-re. Mikor rákantintasz a mai hirt adja be ami 5 orája elérhető és a linken is mai dátum van. Szerintem a telex szorakozik..
26/60 anonim válasza:
27/60 anonim válasza:
vagyis 0, nem 1 :) 26-os voltam
28/60 anonim válasza:
Aki most állítja, hogy kint volt februárban a cikk, az látta februárban a cikket? Van bizonyítékotok azon kívül, hogy most rákerestetek? Mert ha a Telex szerkesztőoldalán nem automatikusan generálódnak a dátumok, hanem a felhasználó írja/állítja be, az simán lehet elírás is. Esetleg valami időbélyegző?
29/60 A kérdező kommentje:
2022. márc. 31. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!