Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballibek hogy élik meg a...

A ballibek hogy élik meg a vereség előtti napokat?Illetve milyen traumát fog ez nekik jelenteni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 10:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
#6 Ti 12 éve hatalmon vagytok mégis dől belőletek a frusztráció és a gyűlölet mindenkire. Melegek, Brüsszel, migránsok, ballibek. Ha veszítenétek szerintem felakasztanátok magatokat.
2022. márc. 31. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Semmilyen trauma nem fog érni, készülök rá lelkiekben.A gyerekeim felneveltem, jó helyen vannak külföldön.Én már átvészeltem egyszer a kommunizmust, a válságot, menni fog mégegyszer.Én már nem tervezek máshol élni, mint a szülőhazámban, egyszer minden patkány,hazaáruló,tolvaj rendszer megbukik,kivárom. Titeket ér majd a trauma, amikor a nyakunkba szakad 12 év alatt felhalmozott szartenger, akkor is ha a fidesz nyer.
2022. márc. 31. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

"jaj, ne a karácsonyfa! Miért nem akarnak túlórázni?! A jó hazafi kifizetés nélkül is 12 órázik!"

Eközben a te bandád 2006-ban felgyújtotta a fővárost. Amúgy meg tökmindegy mit csinálnak az ellenzékiek, ha felborul egy rohadt szánkó már vandálok vagyunk, akiket agyon kell lőni, ha meg nem borul fel a rohadt szánkó akkor meg "tüntikézés". Én személy szerint a minél erőszakosabb megmozdulások mellett vagyok, úgy tűnik ebben az országban csak ez működik.

2022. márc. 31. 11:07
 14/17 A kérdező kommentje:

Milyen gyűlöletkeltő intézkedése volt a kormánynak a melegekkel szemben?

- Az gyűlöletkeltésnek számít, hogy mostantól a szülő határozhatja meg él e az érzékenyítési programok lehetőségével?

"Ballibek" Jópár alkalmat adtatok rá hogy elbanjon veletek a kormány,hányszor is kaptatok vízágyút,lovasrohamot?Ami pl Francia és spanyol baloldali kormányok alatt megvolt?

Totális agymosásban vagytok..

2022. márc. 31. 11:13
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Az, hogy a melegkhez már odamennek halálkomoly kérdésekkel, hogy amúgy te pedofil vagy-e, ennyire összemosták a kettőt. Van ismerősöm, aki vörösre sírta emiatt a szemét. Pedig egész jó irányba haladt magyarország is - no nem a fidesz, hanem a nyugati kultúra miatt - de ez vett most egy 180 fokos fordulatot.

És ez az eset amúgy rengeteg emberrel történik meg az elmúlt hónapokban. Pedofilnak kezdik bélyegezni őket, mert melegek. Undorító, förtelem. Foglalkozni kéne a gyerekekkel, 100 ponton meg lehetne tenni, iskolai bullying, domestic bullying, amikt TÉNYLEGES problémák. Nem ilyen kitalált dolgokra szavaztatni, amit amúgy már be is iktattak.

2022. márc. 31. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
#14 Érdekes, ha a szülő joga akkor ti miért voltatok felháborodva, hogy gyerekek is voltak a Prideon? Hiszen azok a szülők úgy döntöttek, hogy az ő gyerekük elég érett már ehhez, mégis a halálukat kívántátok. Valójában ti abban hisztek, hogy ne mutogassanak melegeket a gyerekeknek (kb. a koncepciójáról se halljanak, ami már eleve abszurd, mert ma már egy 11 éves is tudja, mit mond akkor amikor B...zizik.), ha egy szülő erről mégis fel akarja világosítani a gyerekét akkor attól el kell venni. Hazug Júdások vagytok.
2022. márc. 31. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Készülj az ezer forintos benzinre inkább.
2022. márc. 31. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!