Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánk, Kutya?

Mi Hazánk, Kutya?

Figyelt kérdés

Mivan ha ők elvesznek az ellenzéktől pl. 200ezer szavazatot, és pont annyi fog hiányozni a kormányváltáshoz?

Merthogy mondják, hogy nagyon szoros lesz. Megtörténhet?

2022. márc. 31. 08:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

20.

Nem csak írni nem tudsz, de mellette még ostoba is! Márki-Zay nem fog téged háborúba küldeni, te agymosott. 🐑

Másrészt ha OV nyer, szerintem hamarosan kötelező lesz az oltás, amit sokan nem támogatnak, sőt már rég törvénybe hozatta volna ha nem lettek volna közelgő választások, és azt sem tartom kizártnak, hogy majd OV fog háborúba küldeni Ukrajna ellen az Oroszok mellett..

Mivel köztudott OV egy Putyin segg nyaló! Na hello

2022. ápr. 1. 16:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Már csak OV aki Putyintól függ ilyen mértékben. minden más ország elfordult tőle.
2022. ápr. 1. 16:56
 23/25 anonim ***** válasza:
46%

#21 #22

Akkor már költözhettek is Belaruszba vagy Szerbiába! Tüstént át fogjátok értékelni egy kicsit ezt a ruszkizást és az "orosz befolyás" szónak a használatát

2022. ápr. 1. 17:10
 24/25 anonim ***** válasza:
51%
Ha már mindenáron háború, még mindig szívesebben vennék benne részt Oroszok mellett 🤷‍♂️
2022. ápr. 1. 17:16
 25/25 anonim ***** válasza:
66%
21es szándékosan írtam kisbetűvel annak migràns kutyának a nevét.nem vagyok a Fidesz birkaja sem nincs kimosva az agyam.ezt a szociális oltást se vettem fel. Atestem a csodaviruson és meggyogyultam kevesebb mint 1hèt alatt.pàrtallastol független embernek tartom magam a parlamentet rájuk kellene csukni és felgyújtani.Es újrakezdeni.kitermelödött egy új generáció és nem hatalom éhes vénemberekre kellene már hallgatni.Ne feledjétek ha marky mark nyer minden drága lesz az élet pedig olcsó.Hajrà Magyar Köztársaság.
2022. ápr. 1. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!