Fideszesek, erről mi a véleményetek?
Gyakorlatilag nincs programja a fidesznek. Ellenzéki politikusok lehető legundorítóbb módon való lejáratása, krumpli osztás, folyamatos hazudozás, nyugat ellen való uszítás, ez az amit a fidesz fel tud mutatni az elmúlt 12 évből!
Arról nem is beszélve, hogy már odáig süllyedtek, hogy győzike, grófó szintű észlényekkel próbálják megvenni a roma emberek szavazatait. Az ellenzék programja hiteles, engem simán meggyőzőtt és Márki-zay kissé nyers, de magabiztos stílusa is tökéletes egy miniszterelnöki pozíció betöltéséhez. Mi a pontos érv a fidesz mellett? Sosem hallottam egyszer sem, hogy egy fideszes szívesen beleállt volna vitába egy ellenzékivel.
Általában le van rendezve egy gyurcsányozással vagy maki zayozással, de tényleg csak ennyire tellik? Őszintén várom fideszes szavazók válaszait!
A, A zemberek ezt akarják már vagy 12 éve, vevők erre továbbra is;
B, A zellenség végett nem mmondják el a jövőbeli terveiket a Fideszesek. Félnek, hogy felhasználná a zellenzék.
Ezek lemajmolnak mindent.Már az ellenzék is keresztény vonalon nyomul.
52p52'-nél
#6 Ebben nincs igazad.
Nem veszed észre hogy a Fidesz mindenki ellen uszit, aki nem ért egyet velük? Pl. Brüsszel,Németország,LMBTQ
Ősi politikai trükk ellenségeket keresni, amik elől "megvédenek".
MZP egyáltalán nem beszélt baromságokat. SŐT. Én őt tartom a legalkalmasabbnak erre a posztra.
Egy-ket Orbanozason kívül amúgy csak a programjairól beszélt.
Az nekem nagyon nem tetszett amit a kormány csinált lejárató kampányt ellene. Kiforgatták minden szavát, aztán úgy állították be mintha ő beszélne össze vissza. Bele se merek gondolni, mennyi pénzünkbe kerültek a propaganda plakátok, illetve reklámok.
Mellesleg a Covid-19 járványt egyik legrosszabbul teljesítettük.
Magyarország a 7. Legrosszabb fertőzött-halál arányt tartja a VILÁGON. Aztán a 23. Legtöbb halottal rendelkezünk, pedig egy kis népességű ország vagyunk. Az egészségügy SZAR és a kórházak HIDEHÁBORÚS hangulatúak.
Aztán ott van az oktatás. A tanárok szarert hugyert dolgoznak, ezért a legtöbb iskolában tanár hiány van.
Magyarország Európai színvonalon az egyik legszegényebb és legkorruptabb ország. (Vannak indexek amik ezeket mérik)
Semmi pozitívumot nem tudnék felhozni mellette, a családtámogatáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!