Fideszesek! Most már utáljátok a lengyeleket is?
"A V4-ek együttműködése érték- és érdekalapú, ez nem változott meg, de a háború most minden mást kiszorít a napirendről, ebben pedig ellentét van a V4-ek álláspontja között. Ha véget ér háború, újra azok az ügyek kerülhetnek napirendre, ahol közösek az érdekek."
Ennyi.
Milyen fajtám? Azért, mert nem vagyok fideszes, már nem vagyok magyar?
Mindenkinek egyet kell érteni veletek? Mert, akkor mi lesz, ha nem ért veletek valaki egyet? Erre válaszolj, b@szki! És még azt mondjátok, hogy a szabadság pártján álltok, meg a véleményszabadság. De ku@v@ra nem álltok a véleményszabadság mellett, ha ilyenek írsz nekem, hogy "fajtád meg a bandád az ország ellen van". Hihetetlen, hogy erre a bolsevik szintre süllyedtetek. És egyben rémisztő, hogy mi fog várni azokra, akik nem értenek veletek egyet.
Csak konkrétan most mondtad azt, hogy engem fel kellene akasztani.
Az ellenzéket mindig hazaárulónak tartották. Amúgy csak halkan megjegyzem, hogy a kormány mindenben együtt működik Brüsszelel, tehát akkor ők mik? A Fidesz kiszolgálja a Nyugatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!