Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Most már utáljátok...

Fideszesek! Most már utáljátok a lengyeleket is?

Figyelt kérdés
A lengyelek eléggé szemben állnak az oroszokkal, csak ezért kérdezem. A lengyel-magyar barátságnak gatya?
2022. márc. 31. 00:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem mondtam hogy az oroszok az istenek..Amúgy hol voltak az ukránok amikor segiteni kellett volna 1956-ban?Megmondom..A szovjet tankokban...
2022. márc. 31. 01:18
 12/28 anonim ***** válasza:
20%
Nem utáljuk a Lengyeleket, de ez nem változtat azon, hogy a fajtád, meg a bandád kb hadilábon van a saját nemzetével...
2022. márc. 31. 01:24
 13/28 anonim ***** válasza:
30%

"A V4-ek együttműködése érték- és érdekalapú, ez nem változott meg, de a háború most minden mást kiszorít a napirendről, ebben pedig ellentét van a V4-ek álláspontja között. Ha véget ér háború, újra azok az ügyek kerülhetnek napirendre, ahol közösek az érdekek."

[link]

Ennyi.

2022. márc. 31. 01:26
 14/28 A kérdező kommentje:

Milyen fajtám? Azért, mert nem vagyok fideszes, már nem vagyok magyar?

2022. márc. 31. 01:27
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
12,fajtád?Mind a ketten emberek vagyunk..Azt úgye tudod hogy ilyen jellegű rasszizmusért bannol az oldal.Ha nem jelentenek fel..
2022. márc. 31. 01:27
 16/28 A kérdező kommentje:

Mindenkinek egyet kell érteni veletek? Mert, akkor mi lesz, ha nem ért veletek valaki egyet? Erre válaszolj, b@szki! És még azt mondjátok, hogy a szabadság pártján álltok, meg a véleményszabadság. De ku@v@ra nem álltok a véleményszabadság mellett, ha ilyenek írsz nekem, hogy "fajtád meg a bandád az ország ellen van". Hihetetlen, hogy erre a bolsevik szintre süllyedtetek. És egyben rémisztő, hogy mi fog várni azokra, akik nem értenek veletek egyet.

2022. márc. 31. 01:33
 17/28 anonim ***** válasza:
41%
így van ha vasárnap nyerünk akkor reszkess ha nem értesz velünk egyet az más kérdés h 12 év alatt egy gumibot se lendült meg egy tüntetés alatt se, bezzeg mi is volt előtte
2022. márc. 31. 01:40
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
18!Csak a véleményem írta le..Az az ember aki külső hatalmakkal szövetkezne hogy leváltson egy kormányt..Az aki inkabb Brüsszelnek akar megfelelni nem a magyaroknak,az nem baloldali..Vannak tisztességes baloldaliak..Kevesen..Az aki azt csinálja mint a mostani ellenzék az hazaáruló..
2022. márc. 31. 01:40
 19/28 A kérdező kommentje:

Csak konkrétan most mondtad azt, hogy engem fel kellene akasztani.

Az ellenzéket mindig hazaárulónak tartották. Amúgy csak halkan megjegyzem, hogy a kormány mindenben együtt működik Brüsszelel, tehát akkor ők mik? A Fidesz kiszolgálja a Nyugatot...

2022. márc. 31. 01:45
 20/28 anonim ***** válasza:
4%
Azt mondtam hogy 100 éve akasztották a hazaárulókat..Ne keverd..Ne meselj be semmit..
2022. márc. 31. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!