Én ellenzékiként inkább arra hajlok, hogy csekély különbséggel nyerjen csak a Fidesz. Olyan államháztartási hiányt hoztak össze az eszetlen osztogatással, amit csak komoly megszorításokkal lehet helyrehozni. Azonfelül a hatósági árakat sem lehet a végtelenségig fenntartani. Üssön csak rájuk vissza. Ha ezekért a mostani ellenzéknek kell elvinnie a balhét (mivel a Fidesz a bebetonozott embereivel és az irgalmatlan médiatúlsúlyujával el lehet képzelni, mit művelne), akkor a következő választáson Viktorék megint kétharmaddal jönnek vissza.
2022. ápr. 1. 18:11
13/18 anonim válasza:
12
Igen,ezen már én is elgondolkodtam.
2022. ápr. 1. 18:40
14/18 anonim válasza:
12-es
Ha a fidesz nyer, semmi nem fog visszaütni rájuk. A buta fanatikus rájuk szavazókon már olyan agymosást végeztek, hogy ha megszorítanának, ami szükséges lesz, mert üres a kassza, az EU meg nem ad pénzt (mellesleg, hogy sok buta ember nem veszi észre, hogy már most is az van, csak el kell menni bevásárolni) majd elhiszik, hogy Brüsszel a hibás és a szemét. Ezek a fideszesek mindig találnak valaki külső ellenséget, akit kergethetnek és hibáztathatnak. Szóval ebből az egész mocsokból csak akkor lesz esélyünk kijutni ha lesz elszámoltatás, és a fidesz megy a börtönbe.
2022. ápr. 1. 21:59
15/18 anonim válasza:
12-es, ezen már én is sokat gondolkoztam. Hogy akkor nyerjenek ők egy kis különbséggel és bukjanak bele abba, amit tettek az országgal. Mert már most megszorításról beszélnek és tűnjenek el úgy örökre a politika harcteréről, hogy a saját szavazóik kergetik el őket. Csak a bökkenő az, hogy amíg a pénzükből kenyeret és kólát lehet venni, addig a szavazóik nem fogják soha elzavarni őket, akármekkora is lesz a sz.r az országban, mert olyan agymosáson estek át, hogy az sem zavarná őket ha Orbán kivégezné pár családtagjukat szórakozásból. Ezek meg önként soha nem fognak lemondani a zsíros koncról, akkor sem, ha romokban lesz a gazdaság. Így ez sem jó megoldás.
2022. ápr. 2. 07:56
16/18 anonim válasza:
Szeretném azt hinni, hogy lesz. De amit kiépítettek beton szilárd. Nem hiába jönnek ellenőrizni a választás más országokból. De mindig a remény hal meg utoljára. Én megteszem a megfelelő lépéseket ami rajtam múlik.
2022. ápr. 2. 10:07
17/18 anonim válasza:
Engem azért örömmel tőlt el, hogy ahol én élek a legtöbb nyugdíjjas tisztában van a dolgokkal és nem hisznek el mindent amit a fidesz propaganda hangoztat!
2022. ápr. 2. 10:16
18/18 anonim válasza:
Nem.
- sok a megvezetett, buta ember, aki mindent elhisz, ami a tv-ből jön
- a választási rendszer a Fideszre van szabva
- kisebb-nagyobb választási csalások vannak és lesznek holnap is
- a kormány kezében van minden, ami a választáshoz kell (informatika pl.)
A Fidesz akkor veszítene, ha veszíteni akar. Például mert ők már látják, hogy jön az államcsőd a rengeteg hitel miatt. De amíg van remény arra, hogy megússzák, addig nem hagyják nyerni az ellenzéket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!