A parlamenti politikusok közt van valami "dress code" az autókra vonatkozóan?
Figyelt kérdés
jobban nem tudtam megfogalmazni a kérdést.. :D úgy értem hogy a nagyon komoly fideszes politikusok megszabják egymás közt hogy milyen típusú kocsikkal járhatnak a parlamentbe vagy nem? Van egy szint amin alul már kinézik őket vagy bármilyennel járhatnak oda?2022. márc. 30. 12:59
A kérdező szavazást indított:
Nagyon is van ilyen
Nincs, bármilyen kocsival odamehetnek
7 szavazat
1/5 anonim válasza:
A férfiak csakis sötétebb, tipikus férfias kocsikkal közlekedhetnek, míg a nők csak nőies kinézetű, világosabb színű autót vezethetnek. Milyen is lenne már, ha egy nő férfias kocsit vezetne?! Még a végén összezavarná vele a gyermekeket. :)
2/5 A kérdező kommentje:
inkább árban értem hogy mondjuk kinézik e azt aki egy szakadt , pár 100.000 ftos kocsival megy :D ?
2022. márc. 30. 13:08
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem illik nagyon feltűnő kocsival járni.
Itt nem az értékére gondolok, hanem pl. Piros sportkocsi, ami direkt arra van, hogy mwgnézzék és feltűnést keltsen nem mutat jól.
Biztos van ilyen is nekik, csak nem a parlamentbe mennek vele.
Szerintem.
De nem tudok írott szabályokról.
4/5 anonim válasza:
Nem, szerintem még előny is lenne szuzukival járni, akkor mondhatná, hogy ő nem korrupt, neki nem futja jó kocsira.
Egyébként a minisztereknek, meg a magas beosztású kormánytagoknak jár szolgálati kocsi.
Szíjártónak is, pl.
5/5 A kérdező kommentje:
uhhh. csak mert álmodtam valamit , de biztos nem lesz igaz , nem sok realitás van arra hogy megtörténjen .
2022. márc. 30. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!