Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Készültök a választásra?

Készültök a választásra?

Figyelt kérdés

Reménykedtek, hogy a kedvelt pártotok kerül hatalomra?

Éljen a.... Párt! 😁

2022. márc. 30. 06:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%

Igazából nekem abból a szemszögből teljesen mindegy, hogy mennyit csalnak és hazudnak. Mert mindegyik csal, lop, hazudik.

Én attól félek, hogy aránytalanul megdrágítja az egyik fél az üzemanyagot és a gázt... Akkor pedig vehetek egy másik autót, hogy bírjam a 800 forintos gázolajat..

2022. márc. 30. 06:17
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Ezen nincs mit készülni. Ahogy 3 éve, most is megvan a véleményem kire fogok szavazni. Elárulok annyit, hogy nem a fideszre!
2022. márc. 30. 06:24
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Éljen a.... Párt! 😁”

Erre csak ennyit mondok. Aki érti, érti, aki nem, az nem.

[link]

2022. márc. 30. 06:25
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Nincs azon mit készülni, elmegyünk a kocsmába, onnét szavazni, aztán vissza a kocsmába.
2022. márc. 30. 06:56
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
Nem, mert időközben számomra kiderült, hogy kik is mennek szavazatszámlálóknak, azokkal pedig minden el lesz döntve, még választás nélkül is...
2022. márc. 30. 07:02
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
#5: Akkor is menj el, és szavazz érvénytelenül, az is valami.
2022. márc. 30. 07:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nevem napja lesz aznap benyesek, elmegyek leszavazni aztán nyesek tovább
2022. márc. 30. 07:07
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Mindenki menjen el szavazni! Nincs olyan párt, akire szavaznál? Akkor szavazz érvénytelenül. Jelezd, hogy te szavaznál, de nincs a lehetőségek között olyan, akit támogatnál.

Ha meg nem szavaztál, akkor utána ne merj panaszkodni, hogy milyen rossz az élet.

2022. márc. 30. 07:08
 9/15 anonim ***** válasza:
7%

Ezt a retardaltsagot miert nyomassak hogy menj el szavazni ha ervenytelenul is?

Ertem en hogy sok magyarnak az ideje par szaz forintnal nem er tobbet, de azert ennyire nyíltan semmibe venni masokat eleg gaz. Inkabb tarsasjatekozok a gyereimmel minthogy 1 oram elmenjen azzal h ervenytelenul szavazzak...

2022. márc. 30. 07:37
 10/15 anonim ***** válasza:
33%
Én az ellenzéki összefogást támogatom. Tetszik a programjuk, csatlakoznak az Európai Ügyészséghez..stb
2022. márc. 30. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!