Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kormány az LMBTQ-lobb...

A magyar kormány az LMBTQ-lobbinak kedvez?

Figyelt kérdés

A gyermekeknek szüksége lenne arra, hogy apa- és férfimintát, példaképeket lássanak maguk előtt.

Sok elvált szülő van, apák leléptek, az apakép hiányát valamennyire a férfi tanárok tudnák pótolni.

De amíg egy tanár nettó 172 ezres fizetést kap mesterdiplomával, addig nem megy el épeszű férfi tanítani, mert az ő dolga lenne a család fenntartása.

Így viszont elnőiesednek az iskolák, az oktatás, csak azok a nők maradnak a tanári pályán, akiket egy jól kereső férj el tud tartani.

Így végül nem maradnak férfi példaképek a gyerekek előtt, a fiúk elnőiesednek és az LMBTQ-lobbi is sokkal könnyeben célt ér náluk.

2022. márc. 29. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Ejej sok a sületlenség... nekem volt egy erős apa mintám 15 évesen, és voltak férfi tanáraim is... még egyetemen is... plusz van a 3 bátyám, meg még ott van a keresztapám, nagybácsikám...

Szerintem nem ezen múlott, hogy én meleg vagyok....

2022. márc. 29. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez egy nettó f.szság volt, a nemi identitás kialakítása rohadtul nem így működik.
2022. márc. 29. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak már az emo divat idején elkezdtek nőiesedni
2022. márc. 29. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Ez az egész egy nagy baromság úgy ahogy van.

"az apakép hiányát valamennyire a férfi tanárok tudnák pótolni"

wtf Miért pont a tanárok? Akkor már miért nem a nagyapák, nagybácsik, az anya férfi barátai és ismerősei? Amire egy gyereknek szüksége van maszkulin mintaként (amit nem csak a férfiak tudnak átadni, csak szimplán általábban jobbak benne), azt pont nem fogják megkapni egy tanár-diák szakmai kapcsolatból. Ehhez egyszerűen intimebb viszony kell szerintem.

2022. márc. 29. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Senkit nem érdekelne ez az egséz trógerság, ha Viktorta nem bolygatja meg.
2022. márc. 29. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a férfi minta hiányának a melegséghez, ha valakinek akkor nekem volt bőven "férfi mintám". Édesapámmal kiválló a kapcsolatom, közösen búvárkodtunk, barkácsoltunk mikor gyerek voltam, minden ház körüli dolgot ugyan úgy meg tudok csinálni mint ő.

Bátyámmal pedig airsoftoztunk, közösen CoD oztunk és társai.

De ott volt még nagybátyám és keresztapám is akikkel mentünk kirándulni nyáron, íjászkodtunk, dartsoztunk, pingpongoztunk.

Tipik férfinak érzem magam, úgy viselkedek, ilyesmi témák érdekelnek és ezektől függetlenül meleg vagyok, ennyi.

Őszintén szólva nem tudom milyen LMBTQ lobbiról beszélsz, egészen középsuli végefeléig amíg rá nem jöttem a dologra addig egy nyíltan meleg embert sem láttam élőben.

Egyébként meg egyik meleg barátom elég hasonló környezetből jött és "nőies férfi". Szimplán nem érdekelte őt már kis korától fogva a tipikus férfi tevékenységek, ennyi, de találkoztam a fordítottjával is amikor az illetőnek 3 lánytestvére volt és az apja nem volt jelen az életében és "férfiasabb" mint a férfiak többsége.

2022. márc. 30. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!