Mit gondoltok arról, hogy Orbán Moszkva-barát politikája miatt a V4 sem támogat már minket?
Nem tudom miért lenne jobb az amit a lengyelek akartak a MIG 29-esekkel. Amerika utasította vissza mert a háború kiszelesedését okozná. NATO is egyet ért. Erről miért nincs szó? Innentől kezdve letojom hogy ne kedvel a V4, ha ők háboruzni akarnak menjenek el zsoldosokak.
Moszkvabarát politikát sem látok. Annyi menekültek befogadunk amennyit tudunk amiért egy köszönömöt sem kaptunk Ukrajnától) és támogatjuk az EU szankciót.
Milyen tények? Meg mindig nem értem miért lenne ezzel oroszbarát.
"az olcsó orosz olaj most fontosabb a magyar politikusoknak, mint az ukrán vér.” Te talán egyetértesz ezzel a mondattal? Nekem nem tetszik hogy úgy beszélnek mintha mi gyilkolnank az embereket. Zárjuk el a gázt? Tisztában vagy vele hogy a gáz 85 %-a Oroszországból jön? Tegyük tönkre a gazdaságot mert a cseh és a lengyel miniszterekek úgy akarják? Te ezzel egyetértesz? Jobban fájna nekünk mint annak az országnak akit büntetni akarunk. Nincs értelme. Vagy lelépsz majd innen nyugateuropába ha itt nem tudsz megélni? Nem érdekel ha az ország tönkremegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!