Az összefogászombik hazaárulózása rohadt unalmas, főleg, hogy a drága miniszterelnökjelöltjük és köre konkrétan egyedül az, akik a BTK-ban szereplő hazaárulás bűncselekményt valamennyire is megvalósítják.
2022. márc. 29. 19:12
22/32 anonim válasza:
Nem igazán érint a dolog, elég emssze élek ahhoz, szóval max nyugtázom hogy ez vagy az nyert aztán ennyi.
2022. márc. 30. 00:05
23/32 anonim válasza:
#21 na mennyire, hogyan valósítják meg, és hogyhogy az állambiztonságot nem küldi rájuk a csüngőhasú KISZ titkár?
2022. márc. 30. 00:37
24/32 anonim válasza:
Röhögök, hogy megszavazzátok magatoknak a nyomort.
Ausztriában a kiadásom kétszerese a magyarnál, de a fözetésem ötszörösét kapom.
Itt megbecsülik a munkám, otthon nem.
2022. ápr. 1. 00:43
25/32 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy bizonyos réteg szavazza meg, akik buták, vagy nem eléggé tájékozottak, vagy nem jutnak el hozzájuk a hiteles információk. Nagyon szomorú, hogy ilyenek miatt szívja meg az ország másik része. Azért 51% ember már 2018-ban sem a Fideszre szavazott és mégis 2/3-uk lett.
2022. ápr. 1. 08:47
26/32 anonim válasza:
25 ösnél a pont
2022. ápr. 1. 11:33
27/32 anonim válasza:
Bulit rendezek :)
2022. ápr. 1. 14:38
28/32 anonim válasza:
9-es
Meg lehet buktatni, csak ehhez nem otthon a fotelben kell ülni, hanem mindenkinek aki változást akar el kell mennie szavazni.
2022. ápr. 1. 17:44
29/32 anonim válasza:
Mindenképp örülni fogok.
Ha nem nyer, akkor végre sikerült eltűntetni és várom mi lesz abból, hogy az új kormány remélhetőleg csak a felét lopja el annak, amit az EU küld és akkor már előrébb vagyunk.
Ha nyer, akkor alig várom, hogy tartsa fent ezt a sok igéretét, mit kezd majd EU-s pénzek nélkül.. Bár azt sejtem, hogy elég rossz 4 év elé nézzünk, a fidesz fanok majd csalódnak még.
Ennyi
Szóval, nekem mindkettő oldal megfelel. Pozitív vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!