Hol épült-szépült az ország az elmúlt 12 évben?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a fideszes oligarchák birtokai nagyon sokat épültek-szépültek.
De pl. a kórházak, iskolák ugyan úgy rohadnak, több olyan iskoláról is tudok, ahol WC papírra nincs pénz, a szülőknek kell vinniük. Az állami kórházakban a várólisták egyre hosszabbak, mert kevés az orvos. Az ember kénytelen magánba menni és borsos áron ellátást kérni, ha túl akar élni.
2022. márc. 27. 16:47
1/6 anonim válasza:
Amit én láttam kórházat, egyáltalán nem rohadt. 2010 óta jelentősen nőtt az orvosok száma, és csökkentek a várólisták is. Egyáltalán nem kell magánba menni a túléléshez.
"Hatvan százalékkal csökkent a várólistán lévő betegek száma az elmúlt öt évben"
2/6 anonim válasza:
Pedig ott épült és szépült ahol írtad, az oligarchák birtokain.
4/6 anonim válasza:
#1 Melyik kórházakra gondolsz? (nem kötözködni akarok, tényleg érdekel)
5/6 anonim válasza:
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, immáron 12 esztendeje.
6/6 anonim válasza:
Hatvanpusztán és a többi Fidesz közeli embernek a villája épült, szépült, már minden barát és ismerős luxusvillában él. De az emberek nagy részének ez megfelelt eddig is, nem zavarja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!