Jelen állás szerint ki fogja megnyerni szerinted a választásokat, és milyen aránnyal?
Szerintem az ellenzek. Ugyan nagyon hulyenek tartom a valasztokat de nem hinnem, hogy a fidesz ne vesztett volna a tamogatottsagabol.
Sorba mond ellent maganak, es nem hinnem hogy aki 18ban fideszes volt az most mind elegedett. Volt covid, Fudan, a haborut csoda h ilyen jol meg tudta lovagolni a fidesz, mikozben Orban volt anno az aki az orosz agresszio elleni hatatozott fellepesrol beszelt es erre a regota fideszesek emlekeznek. Nem azt mondom h ezek a kiabrandult fideszesek ellenzeki szavazok lesznek, de szerintem nem mennek el szavazni.
Ellenzék.
Az arány megjósolhatatlan, mert ez a választási rendszer kedvez annak, hogy a győztes túlnyerje magát.
"Magyar vagyok, békét akarok, Április 3-án a Fideszre szavazok!"
Ez szép és jó, de elmondanád nekem, hogy a fidesz hogyan tud békét teremteni? Miért békésebb a fidesz, mint mondjuk az ellenzék? Orbán békemissziója olyan jól sikerült, hogy pár napra rá kitört a háború, az oroszok pedig ma már hivatalosan is ellenséges országként tartanak minket számon, hiszen az összes uniós szankciót megszavaztuk. Ez lenne a nagy béke? Azt ugye tudod, hogy ha küldünk fegyvert, ha nem, egy NATO tag megtámadása esetén szerződés kötelez bennünket a hadbalépésre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!