Miért is kell akkor egy hét múlva a Fideszre mint egyetlen értelmes lehetőségre szavazni?
Figyelt kérdés
Az eddigi eredmények mellett ezért is:
Itt is megerősítették ugyanezt:
Nekik már hihetünk.
2022. márc. 27. 11:26
11/23 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy a magyarok közül senki nem akarja szánt szándékkal háborúba rántani hazánkat.
Az már egy másik dolog, hogy ha valaki azt kommunikálja, hogy az ellenfele igen, de ettől még nem lesz igaz.
12/23 anonim válasza:
A Fidesz meg az értelmes két külön dolog.
13/23 anonim válasza:
Dömötör is egy szélkakas. Arra azért kíváncsi lennők ő mennyit tarhál ezért cserébe.
14/23 anonim válasza:
A Fideszre csak az alja söpredék szavaz!
Számoltassuk el ezt a korrupt kormányt. MZP 2022
15/23 anonim válasza:
A Fideszt el kell zavarni, mehet mind Szibériába.
16/23 A kérdező kommentje:
Azért nem furcsa ez kissé, hogy MZP élő adásban mond valamit (tehát most azt sem állíthatja, hogy utólag összevágták, bár ez sem bizonyított), aztán meg letagadja ezt is és feljelenti a miniszterelnököt a felvételek ellenére. Hát nem szívbajos, az biztos.
2022. márc. 27. 11:51
17/23 anonim válasza:
Kérdező, hagyd már ezt a direkt propagandát, rég lebuktál.
18/23 anonim válasza:
Nem vagyok kormányellenes, de már unom őket. Kíváncsi lennék mi lenne ha más nyerne, egy próbát megér szerintem.
19/23 anonim válasza:
Én még mindig nem tudom, hogy kire fogok szavazni. Jó lenne a frissítés, de tartok tőle, hogy az összefogás csak addig tartana, amíg megnyerik a választást. Utána már nem Orbánt, hanem egymást gyaláznák és marakodnának a hatalmon mint a hiénák.
20/23 szántóvető válasza:
aki a fideszre szavaz az az elnyomást és a rabszolgasorsot választja,ilyen egyszerű.
Aki demokráciát,fejlődést,jogállamot,eurót,átgondoltan,szakmai alapon történő uniós pénzek felhasználását támogatja az az összefogásra fog szavazni.
Ez tehát a tét,diktatúrikus rabszolgasors vagy európai integrálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!