Mi lesz orban sorsa miutan elbukjak a valasztasokat?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 11:04
A kérdező szavazást indított:
Korrupcio miatt eliteleik, irany a sitt
Még 3-án este elmenekul jo pincsikent Moszkvába
Felszolitja a narancsosokat egy polgarháborura
Semmi, lenyeli h vesztett és ellenzekbol kiabál majd
Visszavonul mint egy kivert kutya.
25 szavazat
1/11 anonim válasza:
Behívja az oroszokat hogy állítsák vissza a hatalmát. Egy kis 56 retró.
2/11 anonim válasza:
Szerintem először majd Grazba utazik hogy kezeljék a traumáját IS.
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg menekülni fog a söpredék családjával együtt. Biztosan van Moszkvában , a világ számos pontján pár kastélya, off-shore számlái pár milliárddal. Amint Márki Zay belép az EUs ügyészségen, neki vége.
De valószínűleg nap adja fel, kihívja a birkákat egy jó kis polgárháborúra.
4/11 anonim válasza:
Várjuk ki 04.03-át, szerintem.
Kizárt, hogy megbukjon a Fidesz.
5/11 anonim válasza:
Nem vagyok Fideszes, de ti komolyan gondoljátok bármi esely is van arra, hogy levaltsak oket? Szarabbul eltek, mint tegyukfel 4-8-12 eve?
6/11 anonim válasza:
#4 A nép szemében már rég megbukott. De egyesek szemében újból él a remény, egy-két zsák krumpliért cserébe.
7/11 anonim válasza:
"Szarabbul eltek, mint tegyukfel 4-8-12 eve?"
Nem élek szarabbul. Inkább ugyanúgy, sőt plusz most az SZJA-t is vissza kapom. De ez nem minden, hiába élek jól ha egy tébolyult az ország vezetője.
8/11 anonim válasza:
Ez csak útopia,de az elkövetkezendő libbant könnyek nagyon érnek :)
10/11 anonim válasza:
Vissza lehet küldeni a szja visszatérítést az államkasszába, akinek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!