Orbán 2008ban agresszornak nevezte Putyint. Mi történt azóta a Fideszes lelkekben hogy fidesz szavazók Putyinra a jófiúként néznek?
Orbán 2010 elott
'' az olaj keletről jön a szabadság nyugatról''
' 'Putyin agresszor' ' Grúzia támadásánál.
''Oroszország despotizmus''
2022ben egy Fidesz szavazó:
Putyin jó példa. Putyin jól tette. Szemét ukránok megérdemlik.
Mi ez a KÖPÖNYEGFORGATÁS?
2010ben Bayer Zsolt, Bencsik András mindt ki nem állhatták Putyint. Mi történt hogy ez a mocsok Putyin egy hős lett????
Orbán 1989:
"Magyarországon csak egy liberális kormánynak van jövője"
szintén ő 1992:
Térdre csuhások!
szerintem érdekesebb kérdés, hogy volt egy 40 éves orosz megszállás.
volt egy 1956 amikor az oroszok szétlőtték a fővárosunkat...és mégis, a fideszesek szerint az lenne a frankó ha eu kilépés és az orosz hadsereg beengedése.
számomra ez a felfoghatatlan szint...
egészen egyszerűen nem értem, hogyan gondolkodhatnak e mellett a gyalázat mellett emberek?
6os.
Ezt en sem tudom felfogni. Mikor meg fideszes voltam akkor Amerika nyugat volt a pelda es Putyin ruszkik a Szovjetek a szemet banda. Foleg 1956 miatt.
Es most?
2010 óta Orbán autoriter államot akar kialakítani itt, és efelé halad. Mintaállama a putyini állam. Ezért a törekvéséért csak Putyin nem kritizálja Európában, ezért a propagandáját ráállította arra, hogy Putyin legyen a jófiú, és a Nyugat a gonosz.
A jól fizetett szekértoló propagandistái, mint Bayer meg a többi, meg felszólításra nekiálltak ezt tolni, és 10 év alatt sikeresen átmosták a szavazótáboruk agyát ezzel.
Sokan már CIA akciónak tartják 56-ot is a ruszki propaganda mérgező hatásának hála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!