Akik támadják Orbánt az álláspontja miatt az háborút akar és tízszeres energiaárakat?
nem tudom ezzel most az egyszer miért nem lehet egyet érteni hogy Magyarország nem akar részese lennie Oroszország és Ukrajna háborújának még fegyverszállítással sem?
Azon mit nem lehet megérteni hogy ha felmondanánk a szerződéseket a ruszkikkal akkor onnantól a mostani kb tízszeresére emelkednének az enegiaárak?
Most komolyan ennyien még belföldről is a magyar érdekek ellen drukkolnak?
#10 - OV nem azt mondja, hogy Kárpátalján keresztül ne szállítsunk fegyvert, ezt meg is lehetne érteni. Amúgyis Lengyelországban van a logisztikai központ, hülyeség is lenne több helyről szállítani.
Ezzel szemben azt mondja, hogyha Magyarország fegyvert adna Ukrajnának, akkor minket megtámadna Ororzsország.
Valóság: Eddig egyetlen országot se támadt meg Oroszország, ami fegyvert küldött Ukrajnába.
Ha ez változik ígyis-úgyis részedsei leszünk.
Én nem mondom, hogy nekünk mindenképpen fegyvert kéne adnunk Ukrajnának külön is, hiszen a közös EU fegyverszállításnak már MOST IS részesei vagyunk.
De amit OV mond a híveinek ezzel kapcsolatban az nem igaz.
Ha Magyarországon keresztül szállítanánk fegyvereket, akkor nyilván Kárpátalján keresztül érkezne be.
#12 - Igen, sajnos nem lehetséges Magyarországról a lengyelországi elosztóközpontba szállítani dolgokat...
Szerintem ha OV nagyon akarná, meg tudná oldani...
De nem akarja, mert nem támogatja a háborút. Ha a Lengyelországi központba szállítják, akkor a Lengyelország melletti megyéket bombázzák le. Ott is ártatlan civilek élnek, mint Kárpátalján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!