Kire kell jovoheten szavazni?
Sziasztok. Most lesz eloszor hogy mehetek szavazni. Nem kovetem a politikat viszont hallottam hogy nagyon elkell menni szavazni mert most sok fog mulni a szavazassal.
Megis kire kell szavazni ha azt akarom hogy jo legyen Magyarorszag, fejlodjon es legyen munka?
Szüleid mit mondanak?
Szerintem én nem megyek, én úgyis ki szeretnék menni nyugatra, bárki is lesz, így annyira nem érdekel..
Mond, hogy csak trollkodsz. Van egy görög szó azokra, akik ennyire nincsenek képben a politikával: idióta.
Nem kötelező szavazni, és bár én mindenkit bátoritok arra, hogy éljen e jogával, de ha lövése sincs a dolgokról, akkor mások javaslata alapján szavazni nem túl értelmes.
Ahol azt látod, hogy "Egységben Magyarországért". A szavazólapon ők az elsők és Márky-Zay Péter az első a listán.
Az egyéni jelöltnél arra, akinél ugyanezt a logót látod.
Az álnépszavazáson meg ahány négyzetet látsz, oda mindenhova X-et kell tenni, hogy tuti érvényteleen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!