Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanároknak orbán által...

A tanároknak orbán által kikért tisztelet milyen anyagi javakkal jár?

Figyelt kérdés
Olcsóbban kap albérletet, vagy az autószerelő ingyen dolgozik a tanároknak?
2022. márc. 25. 21:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A kréta rendszerbe mindent be kell vinniük a tanároknak az órákkal kapcsolatban.
2022. márc. 25. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Na látom megválaszolták, akkor nem kell megkérdeznem leendő tanár ismerősömtől, hogy pontos választ adhassak. :)

Szóval kb csak a feleslegees pluszmunkájuk van annyi - nyilván kis túlzással - ami már megérne egy minimálbért.

2022. márc. 26. 01:08
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

8-as: ja, ez elég röhejes, főleg 12 év tejhatalom után... :)

teljhatalom az.

2022. márc. 26. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
25%

Úgy tudtam, hogy le leszek pontozva, mert merek kérdezni..:D

Én két iskolában tanítok, minden óránál kettő kattintás, és egy fél mondat kell, hogy mi volt az óra témája

Barátaimnak másik iskolákban is ugyanez. Lehet, hogy van ahol kérnek be óratervet, de abban a 10-15 iskolában, amit én ismerek, fel sem merül ilyesmi.

Ezért kérdeztem

Pontozzatok le megint, seggfejek. 😁

2022. márc. 26. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Arról nem is beszéltünk, hogy egyes iskolákban, ahol az igazgató is NER közeli, számon tartják a tanárokat, és aki ellenézi szimpatizáns, az kapja a délutáni ügyeletet, a szombati plusz munkát, és a határozott idejű szerződést.....
2022. márc. 26. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!