Mekkora Orbán Viktor vagyona?
Papíron persze 700 ezer forintja van a böszmének.
A suta lánya cégein , mészároson keresztül , apukán keresztül mennyit lopott össze?
Ha valaki megérdemli a pénzt az ő.Nála nem kívánhat jobb miniszterelnököt a magyar nemzet.Ez vitathatatlan.Én már 40 éve hűséges szavazója vagyok A FIDEDESZNEK.Orbán Viktor Mihálynak KELL megnyernie a választást,nem a szélhámos Gyurcsánynak!Már 1000% hogy Orbán Viktor nyeri meg,ez kétségtelen.Amit ő tett az országért,az tiszteletre méltó és felbecsülhetetlenül példaértékű.Ő neki aranyból van a szíve, olyan tehetsége van a politikához,ami csak kevés embernek adatik meg.Orbán okos,bölcs,kedves és egy igazi úriember.Bátran hívhatjuk őt a Kárpátok Királyának.Személy szerint nagyon büszke vagyok arra,hogy az én országomban van Orbán Viktor miniszterelnök.Nagyon remélem továbbra is ő marad a Kárpátok Ura.A kisunokam már rajzolt is neki egy képet róla.Már buzgón bevásároltam az ünnepi vacsorára,amit Orbán diadalmas,elsöprő győzelmének tiszteletére rendezünk családostúl.Neki köszönhetünk mindent:elbant a járvánnyal,háborút is jól kezeli,minden rendben van,ez már nyugati szint mind gazdaságilag mint társadalmilag és politikailag is élvonalban vagyunk!!
Hajrá Magyarország hajrá magyarok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!