Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek MZP-nek mi lesz a...

Szerintetek MZP-nek mi lesz a hozzáállása a Magyarországi romákhoz, ha megnyerik a választást?

Figyelt kérdés

Az ő kormányzása alatt is bármit megtehetnek majd a romák következmények nélkül? Szurkálhatnak, késelhetnek, kötekedhetnek, beszólogathatnak rendőröknek mint most az Orbán apjuk uralma alatt? Ugyanúgy nem kell majd dolgozniuk, csak a segélyből megélniük?

(Akinek nem inge nem veszi magára, minden tiszteletem azoké a romáké, akik tudtak integrálódni a társadalomba.)

2022. márc. 25. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom, de remélem nem is fogjuk megtudni....
2022. márc. 25. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Vona készített vele interjút. Ezt a témát alaposan kivesézték, érdemes meghallgatni.

[link]

2022. márc. 25. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Persze.Ez jellemző a baloldalra.Eszetlen segélyezés, pozitív diszkrimináció.

Márki azt is mondta, hogy mindenképp kvóta alapon roma képviselőket fog a kormányba erőszakolni, függetlenül attól, hogy alkalmasak-e a munkára vagy nem.

2022. márc. 25. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Biztosan nem ez.
2022. márc. 25. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Az elmúlt 30 évben különféle jobb- és baloldali kormányaink voltak, de a cigányság társadalmi helyzete alapvetően semmit sem változott. Innentől kezdve nekem tökmindegy, hogy a választási kampányban ki miről dumál.
2022. márc. 25. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

"Persze.Ez jellemző a baloldalra.Eszetlen segélyezés, pozitív diszkrimináció."

Jelenleg leginkább a Fidesz folytat baloldali gazdaságpolitikát.

Meg ott vannak nekik is a díszcigányaik, Farkasflóri és emberei.

Szóval akkor miről is beszélsz?

2022. márc. 25. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
5%
#6 Azt nem tudom te miről beszélsz.Ja, már tudom.Nem vagyok Márkista, ezért a töpörödött agyatok szerint én csak fideszes lehetek.
2022. márc. 25. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom és nem is érdekel, de te is csak a teljesen értelmetlen "baloldalozás" hörgésre voltál képes amit a fidesztálibok nyomnak főleg.
2022. márc. 25. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
23%
#8 Nem értelmetlen, csak neked fáj az igazság.Ez Márki hozzáállása, nem is tagadja.Ez a hozzáállás melyik oldalt képviseli?
2022. márc. 25. 16:15
 10/10 Odüsszeusz92 ***** válasza:
A rájuk költött forrásokkal jobban el kéne számolniuk, de keményebbek nem hiszem hogy lennének velük a rendőrök.
2022. márc. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!