Szerintetek MZP-nek mi lesz a hozzáállása a
Magyarországi romákhoz, ha megnyerik a választást?
Figyelt kérdés
Az ő kormányzása alatt is bármit megtehetnek majd a romák következmények nélkül? Szurkálhatnak, késelhetnek, kötekedhetnek, beszólogathatnak rendőröknek mint most az Orbán apjuk uralma alatt? Ugyanúgy nem kell majd dolgozniuk, csak a segélyből megélniük?
(Akinek nem inge nem veszi magára, minden tiszteletem azoké a romáké, akik tudtak integrálódni a társadalomba.)
Persze.Ez jellemző a baloldalra.Eszetlen segélyezés, pozitív diszkrimináció.
Márki azt is mondta, hogy mindenképp kvóta alapon roma képviselőket fog a kormányba erőszakolni, függetlenül attól, hogy alkalmasak-e a munkára vagy nem.
2022. márc. 25. 15:51
4/10 anonim válasza:
Biztosan nem ez.
2022. márc. 25. 15:51
5/10 anonim válasza:
Az elmúlt 30 évben különféle jobb- és baloldali kormányaink voltak, de a cigányság társadalmi helyzete alapvetően semmit sem változott. Innentől kezdve nekem tökmindegy, hogy a választási kampányban ki miről dumál.
2022. márc. 25. 16:03
6/10 anonim válasza:
"Persze.Ez jellemző a baloldalra.Eszetlen segélyezés, pozitív diszkrimináció."
Jelenleg leginkább a Fidesz folytat baloldali gazdaságpolitikát.
Meg ott vannak nekik is a díszcigányaik, Farkasflóri és emberei.
Szóval akkor miről is beszélsz?
2022. márc. 25. 16:05
7/10 anonim válasza:
#6 Azt nem tudom te miről beszélsz.Ja, már tudom.Nem vagyok Márkista, ezért a töpörödött agyatok szerint én csak fideszes lehetek.
2022. márc. 25. 16:08
8/10 anonim válasza:
Nem tudom és nem is érdekel, de te is csak a teljesen értelmetlen "baloldalozás" hörgésre voltál képes amit a fidesztálibok nyomnak főleg.
2022. márc. 25. 16:13
9/10 anonim válasza:
#8 Nem értelmetlen, csak neked fáj az igazság.Ez Márki hozzáállása, nem is tagadja.Ez a hozzáállás melyik oldalt képviseli?
2022. márc. 25. 16:15
10/10 Odüsszeusz92 válasza:
A rájuk költött forrásokkal jobban el kéne számolniuk, de keményebbek nem hiszem hogy lennének velük a rendőrök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!