Gyurcsány vagy Orbán a patásördög?
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 11:53
1/9 anonim válasza:
Mi van akkor, ha Diúrtsánj az ördög bal patája, Orbánj meg a jobb patája?
3/9 anonim válasza:
A feleségem szerint én vagyok...
4/9 anonim válasza:
Természetesen Orbán. Gyurcsány is sokat lopott de a köpcös böszme 10000x Többet, jobban csődbe vitte az országot mint valaha.
6/9 anonim válasza:
Gyurcsány nem volt korrupt, ezzel nem az mszp korrupciós ügyeit akarom lekicsinyiteni, mert voltak, sőt körülötte is voltak korrupt gcik, de ő nem volt az.
7/9 anonim válasza:
Gyurcsány már azelőtt gazdag volt, hogy politikai pályára adta a fejét. Ő szimplán alkalmatlan volt miniszterelnöknek.
Orbán szegény legényként lépett be a politikába és mesés vagyont halmozott fel, de miniszterelnöknek alkalmas volt. Azért csak volt, mert a pénz elvette az eszét és túl mélyre nyúlt a fertőben, hogy már kihúzhassa a kezét.
Ez van, amikor két rossz közül kell választani.
8/9 anonim válasza:
#7 Miért volt alkalmas Orbán miniszterelnöknek? Szerintem iszonyat, hogy milyen állapotba került az ország a kormányzása alatt (gazdaságilag és morálisan is). Főleg a lehetőségeihez képest. Szerintem egyáltalán nem alkalmas miniszterelnöknek és ezen nem változtat az, hogy 12 évig kormányon tudott lenni.
9/9 anonim válasza:
#8 Az első Orbán kormány szerintem jól teljesített. 2010-ig a Fideszre szavaztam. 2014-ben már látszott a túl sok hatalom átka, így nem is szavaztam már a Fideszre. Mondhatjuk, hogy egyik porszeme vagyok annak az egésznek, ami a jelenlegi rendszer hatalomra kerülését okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!