Hogy szavazol a gyermekvédelmi népszavazáson?
Szerintem érdemesebb igennel szavazni, mint érvénytelenül.
Hiszen akkor az érvénytelen szavazatok nem számítanak, maradnak a fideszes nem szavazatok, ami csak jó a kormánynak.
Úgy is hülyeség az egész akkor miért ne szavazzunk igennel?
ÉS írjuk a lapra a fideszes pedofilok neveit, akik büntetés nélkül megúszták.
#11 A 3-as én írtam. Nem véletlenül nincs rá válasz azóta se.
2016-ban is ez volt a migrációról szóló népszavazásnál, ahogy az ellenzékiek döntő része is azzal értett egyet amit a kormányzat csinált és vallott az illegális migrációról. Ezért is kezdtek azzal kampányolni, hogy ne is menjenek el a népszavazásra, hiszen ha elmennek akkor a véleményük erősítette volna a kormányzati döntést.
Nagyon jó, hogy most együtt van a választással, mert van esély arra, hogy meg lesz az elégséges szavazatszám hogy érvényes legyen a népszavazás. Azt még sem mondhatják az ellenzékiek a híveiknek, hogy ne menjenek el a szavazásra, de azt sem, hogy szavazzanak igennel. Ezért találták most ki, hogy érvénytelenül szavazzanak. A kérdezőhöz hasonlók meg fű alatt próbálják terjeszteni, hogy az sem gond ha igennel szavaznak.
De tegyék, joguk van úgy szavazni ahogy akarnak!
#13 És meg is jött az amit jeleztem előre.
Nem kicsit szánalmas, hogy neked még most sem sikerült felfognod.
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
Nem
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
Igen
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
Nem
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
Nem
Igennel szavazok, pont azért amit írsz.
Akik távol maradnak, nem szavaznak. Akik érvénytelenül szavaznak, most nem számítanak.
Akik nemmel szavaznak, a kormánynak kedveznek, de ne már azzal menőzzenek majd, hogy az érvényes szavazatok 99%a nem akarja, akkor is ha mondjuk maga a népszavazás érvénytelen lesz.
Amellett meg nem attól lesz valaki meleg vagy transzexuális, hogy tud róla, hogy létezik a homoszexualitás.
Viszont ha osszefirkalod a szavazólapot meleg fideszes politikusok nevével, az ugyanúgy érvénytelen lesz, és el se jut sehova, a szavazatszámlálásnál megy a kukába.
Igennel kell szavazni, mintha normális kérdés lenne rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!