Miért vannak itt időnként olyan agymenések, hogy a magyarok át akarnának állni az orosz oldalra? Egyáltalán hogy merül fel ekkora baromság bárkiben is? Kinek hiányozna az a ruszki megszállás, ami itt negyven-akárhány évig volt?
Figyelt kérdés
Komolyan, ennyire unatkoznak itt páran, vagy ez ilyen fórum, hogy lehetetlennél lehetetlenebb dolgokat vetnek fel az emberek, és azon megy a vita?2022. márc. 24. 20:19
11/11 anonim válasza:
#10 Engem egy Gyurcsány fan ismerősöm támadott le ezért. Megemlítettem neki, hogy örültünk hogy kimentek az oroszok, nem szeretném, ha Orbán visszahívná őket. Hű, mit kaptam ezért! Hogy mért zavartak engem az oroszok, itt laktak talán, nálam laktak az oroszok? Azóta alig akar velem szóba állni. Persze ő idős már, meggyőződéses párttag is volt valamikor, és a régi idők iránti nosztalgiából rajong Gyurcsányért, és ezek szerint az oroszokért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!