Az idős nénik és bácsik miért ennyire fanatikusak egy párt irányában?
Figyelt kérdés
Olyan képeket lehetett látni, hogy idős nénik és bácsik kezet csókolnak Orbán Viktornak, valósággal imádják, mint egy Istent. Ez engem akkor is nagyon zavar, ha egyébként én is jobboldali szavazó vagyok. De én nem imádom sem Orbán Viktort, sem Gyurcsányt, sem senki más politikust. Elismerem ha valaki valamit jól csinál, ha nem tetszik, akkor meg azt mondom, hogy alapvetően egyetértek a kormánnyal, de ez meg ez meg ez nem tetszik. De ezek annyira fanatikusak, hogy az elképesztő. De amikor Puzsér Róbert volt kampányolni anno egy budapesti MSZP többségű kerületben, és megmondta a hallgatóságnak a Fidesz hibáit is, meg az MSZP hibáit is, akkor amikor az MSZP hibáit kezdte ecsetelni, akkor az öregek kiabáltak, hogy hagyd abba, hagyd abba, meg trágár szövegeket is. Miért nem lehet meglátni egy pártnak az előnyeit, meg a hátrányait is? Miért kell ennyire fanatikusan, egysíkúan gondolkodni?2022. márc. 24. 14:02
11/13 A kérdező kommentje:
De az is torz kép, hogy a baloldal szent emberekből áll, ártatlan mind. Én ezt sem írom ám alá.
2022. márc. 24. 19:18
12/13 A kérdező kommentje:
És azt sem, hogy a Fidesz mindent jól csinál
2022. márc. 24. 19:18
13/13 anonim válasza:
A baloldaliak sem szentek! Miért lennének különbek a fidkányéknál? Csak fidkányék ezerszer többet loptak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!