Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet leiratkozni a...

Hogy lehet leiratkozni a kormánypropaganda email hírlevélről, amire annó coviddal kapcsolatos tájékoztatási hírlevélre iratkoztam fel?

Figyelt kérdés
Ugye az ellenzéki médiában már akkor is megjelentek a gyanakvó hangok, hogy miért a kabinetiroda kezeli azokat a levelezési listákat. De már jó ideje beigazolódott a gyanújuk, hogy ezt ma már kormánypropaganda terjesztésére használja az Orbánisztáni rezsim. Hogy lehet leiratkozni róla? Mert az emailben természetesen ilyen lehetőség nincs. Vagy csak szimplán a blokkolás?
2022. márc. 24. 07:55
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Azta Q

Megnéztem. 😳🫠

Most nézem, nézd csak mi van a lábjegyzetben…leiratkozhatsz, de nekik külön e-mail-t kell írni. Tehát központilag kattintva nem lehet, csak ha külön nekik írsz..

“Magyarország előre megy” 🫢🙃 Despotizmusba kelet felé…

2022. márc. 24. 08:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelöld meg spam-ként. En is ezt csináltam.
2022. márc. 24. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Spamnak megjelölni mindent jobb megoldás, mert akkor meg a szemétbe nem csak nálad, hanem másoknál is, ha pl. gmailt használsz.

Szóval így tehetsz azért, hogy a propaganda másokhoz se jusson el.

2022. márc. 24. 08:08
 4/9 A kérdező kommentje:

"leiratkozhatsz, de nekik külön e-mail-t kell írni. Tehát központilag kattintva nem lehet, csak ha külön nekik írsz.."

na igen, erről nekem az jut eszembe amit itt az oldalon olvastam.

Valaki belefutott valami szélhámos társkereső szolgáltatásba, amiről utólag derült ki bármi tájékoztatás nélkül hogy havonta beszedi a szolgáltatás díjat. Leiratkozni meg csak úgy tudsz ha kapaszkodj, FAXON elküldöd neki a lemondási szándékodat. Mindez egy olyan korban, amikor már kb senki sehol nem használt faxot.

2022. márc. 24. 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdekes én nem kapok semmi ilyesmit.
2022. márc. 24. 12:38
 6/9 Endura ***** válasza:
Én is kapom folyamatosan a kéretlen emaileket a Covid tályékoztatásra feliratkozásom miatt.Már két hónapja folyamatosan lemondom emeilben,ahogy írva van,hogyan kell,de azóta is kapom,csak most már nem a Covid,hanem Fidesz propaganda anyagokkal.Ez már szerintem büntetőjogi kategória,amit művelnek,mert lemondás után is visszaélnek az adataimmal.
2022. márc. 29. 05:07
 7/9 Endura ***** válasza:

6-os folytatása:

"A hírlevél kiküldéséhez használt személyes adatát az adatkezelő az Ön hozzájáruló nyilatkozata visszavonásáig kezeli.

Önt mint érintettet a személyes adatai kezelésével összefüggésben megilleti a hozzáféréshez, a helyesbítéshez, a törléshez, az adatkezelés korlátozásához és az adathordozhatósághoz való jog.

Amennyiben Ön le kíván iratkozni a hírlevélről, kérjük, írjon e-mailt a leiratkozas.kormanytajekoztato@mk.gov.hu e-mail címre. Amennyiben másik e-mail címről teszi meg a leiratkozási kérését, akkor kérjük, hogy ügyeljen a törölni kívánt e-mail-cím pontos megadására annak beazonosíthatósága érdekében. Ezekben az esetekben az adatkezelő az Ön e-mail címét törli a nyilvántartásból."

Hát ez a gond,hogy hiába kérem nem törlik.

2022. márc. 29. 05:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Jelöljétek spamnek, már írták. Akkor más sem kapja meg legalább.
2022. márc. 29. 05:41
 9/9 anonim válasza:
A spam-ként megjelölés megoldja a problémát.
2022. ápr. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!