Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Győr 1 körzetben kire érdemes...

Győr 1 körzetben kire érdemes szavazni?

Figyelt kérdés

Bizonytalan és első szavazó vagyok.

Simon Róbert Balázs jó képviselő?

2022. márc. 23. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

A Fidesz elárulta Győrt, romákat teleptett oda és pénzeket vont el. A Fideszes Borkai meg az ország szégyenévé tette azt a várost.

Ezek után? Kire szavazol?

2022. márc. 23. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége pártszimpátia alapján szavaz egyéni jelöltre is. Én nem ismerem az ott induló képviselőket, nézz utána az életútjuknak, gondolom fórumokat is tartottak, neten visszanézed őket és amelyik szimpatikusabb arra szavazol. Itt gyakorin kevés esély lesz, hogy hiteles választ kapj rá, mert a fideszesek nyilván őt támogatják, az ellenzékiek meg az ő indulójukat. Annyit tudok, hogy Győrben a fidesznek nem 1 botránya van/volt már, szóval nekem lennének aggályaim.
2022. márc. 23. 20:12
 3/7 qkker1 ***** válasza:
70%
Az ellenzéki összefogás jelöltjére, mint mindenhol.
2022. márc. 23. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Simon Robi nem rosszindulatú ember, de egyszerű, mint a faék. És akkor még szépen fogalmaztam.

Pártfegyelem alapján leszavaz a parlamentben, és átadja a járdákat. Többre nem is nagyon lenne képes. Nincs különösebb érdek érvényesítő ereje a pártján belül sem, szóval nem igazán tud kilobbizni dolgokat a városnak, még ha a saját pártja van hatalmon, akkor sem.

2022. márc. 23. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak a Fidesz, ha jót akarsz a városodnak.
2022. márc. 23. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jancsó Zita
2022. márc. 24. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont Győr 1 az egyetlen körzet a megyében, ahol van esélye nyerni az ellenzéknek, itt indokolt lett volna a Fidesznek a csere.

Simon olyan dolgokkal nyomul, amiben Orbán és Borkai megállapdott a modern városok program keretében.

Súlytalan figura, ellenfele pedig zsákbamacska.

2022. márc. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!