Budaházy György igazából mit követett el vagy melyik párt érdekeit sértette olyan súlyosan amiért 17 évet kapott?
Molotovozott, nem? Meg megverette Csintalant.
Lényegében önbíráskodó terrorszervezetet csinált, ami privát akart vélt igazságot osztani, és a hatalom egyik országban sem tűri el, ha ilyen önkényes igazságosztók működnek.
6
Hát, így már sokkal jobban érzem magam, hogy közönséges gyilkosok emiatt hamarabb kiszabadulhatnak.
7-es tehát ha jól értem nem budaházy büntetését sokallod hanem a sima gyilkosokét kevesled?
Mert abban egyetértünk, szerintem is keveset kapnak az ilyen jellegű gyilkosok. Szerintem úgy lenne értelmes a dolog ha az általad felvázoltak kapnának mondjuk 20-25-évet, a Budaházy félék meg 30-50-et bűntettektől függően.
Azt követte el, hogy tüntetést mert szervezni Gyurcsányék ellen.
A liberális szólásszabadság addig működik ameddig az ő nézeteiket képviseled. Jobb helyeken nem Budaházy kapna börtön büntetést, hanem a hazaáruló politikusok. Egy hazafi, aki mert a tüntetések élére állni. Ma ebben az országban a gyilkosok kapnak 4,5-évet. A hazafiak pedig 17-et.
"Magyarország a magyaroké"
Ja és holnap a Deák téri kettősgyilkoság tárgyalása. Azt nézzétek majd meg milyen enyhe ítélet lesz, ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!