Aki nem megy el szavazni, az miért nem megy?
Az a kb 20 százalék (tudom, hogy több) aki nem vesz részt a szavazáson, az mi okból nem teszi?
Ennyi embert nem érdekel az ország vezetése, vagy más miatt nem szavaznak?
Hiszen otthonról is lehet szavazni indokolt esetben, illetve senki munkaidejét sem fedi le teljes egészében az az időszak, amikor le lehet adni az X-et.
Mindenki más okból,
Van akit nem érdekel a politika.
Vagy másik eset: nem szavaz az összefogásra mert nem ért velük egyet, a fideszre mert azt mondják róluk hogy lopnak, a kis pártokra mert nincs esélyük.
stb.
"...pont ma találkoztam egy kérdezővel, aki aznap kora reggeltől késő estig dolgozik állítólag, szóval neki emiatt felejtős a szavazás."
Az kb. kamu, mert mindenkinek lehetővé kell tenni a szavazást ha részt akar venni rajta.
#3 - Nem mindenki ismeri ennyire a jogait. Ha feketén foglalkoztatják, akkor meg ezzel hiába áll oda a főnökéhez. Szóval ilyen is biztos van, aki nem ér rá aznap, de nem számottevő.
Aztán vannak olyanok is bizonyára, akik egészségügyi okból nem tudnak elmenni, de nem tudják, hogy lehet mozgóurnát kérni.
A többséget szimplán nem érdekli.
Miért, milyen jelöltre, pártra szavaznál?
Igen, sokszor ez egy alibi kifogás.
Eddig nem volt Mi Hazánk és én se mentem el szavazni, mert kire kellett volna !!
Most elfogok menni és Mi Hazánkra szavazok.
Végül is teljesen mindegy hogy most kigyőz, a Fidesz is ugyan az mint másik összefogás.
Egyiknek sincs semmi programja, csak a szart dobálják és szidják egymást.
A GYurcsányozás az nem párt program !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!