Miért hazudik a baloldal, hogy romokban van a magyar gazdaság, mikor legutóbb 2010 előtt volt padlón?
2022. márc. 23. 12:17
11/16 anonim válasza:
Összegezve, 80%+ os államadósság, a magas infláció, a majdhogynem rekordmagas euró-forint árfolyam, a benzinárstop (az, hogy szükség volt rá,nem egy biztató ),az élelmiszerárak emelkedese, azt én eléggé megereztem már......... Mindezek ellenére, a kínai hitelek, eladósodás a kínai kommunista pártnak (Budapest-Belgrád vasutvonal, Fudan Egyetem), kínai egyetem.. Miközben a magyar pedagógusok alig keresnek havonta 150-170 ezer nettót. Bár ez régebbi sztori.. A korrupció, a felesleges penzszoras stadionokra, na meg a Covid és a háború is betett. Szerintem a magyar gazdaság a teljes csőd szélén van.. Orbán próbál mindent megtenni, hogy az emberek választásokig ezt ne érezzék meg, aztán, ha nyernek akkor razuditjak mindenkire..
12/16 anonim válasza:
11 szépen felmondtad a libsi propagandát, jár a jutalomfalat, leülhetsz
13/16 anonim válasza:
Egyenlőre Covid van meg egy háború mellettünk és nem csak nálunk nagy az infláció most persze hogy nehéz ez az országnak de kitartunk a baloldal idejében csak 1 válság volt de azt is elszúrták ott nem volt árstop meg ilyenek hanem kínlódás meg adóemelés stb.
14/16 anonim válasza:
#13 Csak egy válság volt akkor? A mostani helyzet lóf.sz gazdaságilag ahhoz képest..
15/16 anonim válasza:
Minden alkalommal azt mondják, világvége, államcsőd. Én még emlékszem, hányszor riogattak ezzel 2010 óta, aztán valahogy sose jött be.
16/16 anonim válasza:
emlekszem, amikor a fidesz riogatott ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!