Ne a magyarokkal fizettessék meg?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok másnál is sántít e ez a retorika. Már az éghajlatváltozásnál előhozni is kicsit furcsa volt nekem, de itt az orosz gáz kapcsán már végkép.
Azt értem, hogy az orosz gázcsap elzárása nekünk jobban fájna, mint az oroszoknak (majd adnak el belőle másnak), de attól még igaz, hogy a tőlünk kapott pénz ennek az értelmetlen háború finanszírozására is megy.
2022. márc. 23. 09:17
11/12 A kérdező kommentje:
#7, egyetértek, hogy a helyzet összetett és képtelenség eleve objektíven nézni. Mondhatjuk, hogy a szemét putyin.. aki tényleg biztosan az, DE az is elég biztosnak tűnik nekem, hogy nagy politikai és gazdasági erők dolgoztak azon, hogy az orosz ellenségképet fenntartsák és tönkretegyék azt a kis esélyt is, hogy deeszkalálódjon a helyzet.. és most itt vagyunk.. egyesek biztosan halálra keresik magukat, nekünk kis embereknek meg maradnak a felületes információk.. gonosz oroszok, náci ukránok stb. A legjobb az, ha próbálunk minél jobban kimaradni 8úgy se fogják hagyni). Szóval én se támogatom az energiahordozók szankcióját.
2022. márc. 23. 09:54
12/12 anonim válasza:
8) á nem akarja,csak függetlenedni akar az orosz gáztól.de elzárni tényleg nem fogja.megint hazudtál egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!