Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor most hogy van ez, hogy...

Akkor most hogy van ez, hogy állítsuk meg Brüsszelt de azért a pénzért megyünk?

Figyelt kérdés

Most hogy van ez kedves Fideszesek? Mert én már kezdem elveszteni a fonalat. Évek óta megy a stop Brüsszel kampány, de ha pénzről van szó Orbán uraságod meg szélesre tartja a markát.

Ha én megyek kölcsön kérni a szomszédhoz hát az a minimum hogy nem sz@rok a küszöbre.

2022. márc. 22. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%

#9 Hát, ha neked pár év a 25, akkor igen, elő szokott az fordulni.

Ennél azért ritkább amikor mindez 1 év alatt történik, meg, mint gyurcsánnyal, amikor megvehette az anyós segítségével fillérekért az első cégét.

Neked nem tetszik, hogy valaki hosszú évtizedek alatt elért egy jelentős eredményt, de egyáltalán nem zavar, ha kedvenced meg alig 34 évesen egy 3 éve alapított céggel hirtelen megszerzi az akkori legnagyobb magyar alumíniumipari vállalat, a MOTIM többségi tulajdonát.

Mit saccolsz mekkora haverság kellett ahhoz, hogy 34 évesen több, mint 700 milliót kapjon valaki hitelbe 1995-ben, amikor a havi bruttó átlagbér alig 39000Ft volt? Hogy mi kellett ahhoz, hogy egy kezdő vállalkozónak az átlagbér 18 ezerszeresét adják kölcsönbe, amit éppen ennek a cégnek a hasznából fizetett utána vissza?

2022. márc. 22. 20:03
 12/20 A kérdező kommentje:

"valaki hosszú évtizedek alatt elért egy jelentős eredményt"

Hosszú évtizedek? 30 évig szerelte a gázt azán 5 év alatt százmilliárdokat nyer közbeszerzésen?

Annyit árulj már el hogy krumpliért játszod a hülyét, önkéntes vagy vagy valóban kong a fejed? Minden kérdésnél oda böfögöd a narancshuszárkodásodat, és nem más hanem te azzal a kettő és fél pipával.

2022. márc. 22. 20:06
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
#12 Te megmutattad mennyire tudatlan, ostoba és elfogult vagy. Senkinek nem kell neked mutatnia semmit, te már leszerepeltél.
2022. márc. 22. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 Én nem vagyok tudatlan. Sőt magánvállalkozó így tudom is hogy senkinek sem lesz csak úgy többmilliárdos közbeszerzése egyik napról a másikra sem több tízezres cége. De tudom, neked elég ha elmondják hogy "Soros-Gyurcsány-Brüsszel" aztán mehet a taps, talán egy-két krumpli is lehullik az égből holnap meg mehetsz vissza vécét pucolni.
2022. márc. 22. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:
12%

na most vagy tudatlan vagy amiért azt hiszed, hogy Mészárosnak egy-két év alatt sikerült ezt elérnie, vagy hazudsz. ha vállalkozó vagy akkor te is jól tudod, mit jelent ha Mészáros már 1990 előtt kezdett vállalkozással, üzletépítéssel foglalkozni. és a rendszerváltást követően nem sokkal már céget kezdett alapítani. Megsúgom, kb. akkor amikor gyurcsány is. Csak Mészáros kicsiben és valódi munkával.

Nem tudott a rablóprivatizációban megszerezni egy mai áron sokmilliárdos értékű céget csettintésre, neki valóban eltartott majd 20 évig.

2022. márc. 22. 20:18
 16/20 A kérdező kommentje:
#16 Az, 1990 előtt......mikor jóformán tiltott volt a saját vállalkozás, vagy akkor volt engedélyezett ha szarrá adóztad magad. Mesélj még.
2022. márc. 22. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
4%

#16 Értem, szóval nagyon fiatal vagy.

Akkor nézz utána egy kicsit a géemkázás fogalmának!

1990 előtt már kezdtek beindulni a fusizások, gazdasági vállalkozások is az állami munkák mellett. Nem főállásban, mellékállásban.

2022. márc. 22. 20:33
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Nem vagyok fiatal, a GMK-ról eddig is tudtam. Arra mondtam, hogy csinálhattad, ha cserébe a gatyádat is leadóztad az államnak.
2022. márc. 22. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkoriban kisiparosnak hívták azokat akik többet szerettek volna az átlagnál.

Engedélyezve volt,30nap alatt adták ki a tanácsházán.

1 üveg Napoleonért 3nap alatt meg volt.

2022. márc. 22. 20:39
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 akik anno többet szerettek volna azok nyaltak a pártnak és ott töltöttek be tisztségeket.
2022. márc. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!