Márki-Zay Péter egyre veszélyesebben beszél összevissza? Már Czeglédi (ördög ügyvédjébe) sem hisz! Most is jó lenne?
"Nem jelentettem be új párt alapítását. Azt már 3 éve bejelentettem "
- mondta most Gyurcsány jelöltje. Azonban Márki-Zay az Inforádiónak március 10-én azt mondta, hogy
"nem a Mindenki Magyarországa Mozgalom alakul párttá, hanem egy új konzervatív-szabadelvű pártot szeretne felépíteni, amely az Európai Néppártnak is tagja lehetne, és – a négy év múlva következő országgyűlési választás után – önálló frakcióval is rendelkezhetne."
"Gyurcsány jelöltje azt állította, sok olyan ügyről tud, ahol a Fidesz és valamely baloldali párt vagy politikus paktumot kötött. Csalódottan számolt be róla, hogy már Az ördög ügyvédjében sem bízhat:
Lehet, hogy most Az ördög ügyvédjével is ez történt."
"mondta most Gyurcsány jelöltje. Azonban Márki-Zay az Inforádiónak március 10-én azt mondta, hogy"
Nem értem, most mi a probléma? Elmondta most is hogy majd pártot akar alapítani, de ezt valóban már évekkel ezelőtt bejelentette, ahogy azt is, hogy nem az MMM-ből akar pártot csinálni. Ezzel nem mondott semmiben sem ellent magának, itt pont te vagy az, aki nem tudja mi történik körülötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!