Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak még emberek akik...

Miért vannak még emberek akik 'elvtárs'nak szólítják egymást és szeretik a szovjetuniót?

Figyelt kérdés
Iszonyat kínosak vagytok, légyszi fejezzétek be. És nem, nem vagyok 'elvtárs'.

2022. márc. 22. 04:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na figyelj koma ha tényleg érdekel és nem csak kötözködsz itt akkor elmagyarázom

Szóval a magyar emberek a kádár rendszer élet színvonalát mostanra érték utol ergo 30 év ig éltek szarabbúl kapitalizmusban mint a kommunizmus végén.

A rendszert sokan szerették pl volt 70 ezer munkásőr aki ölt volna érte.

A nyugat több háborúba is bele rángatott minket(Irak, Afganisztán) ami hez közünk se volt nagy elvárásokat támaszt felénk folyton az eu amiket a népünk nem akar és még is meg kéne tennünk.

(igen a bu*ik is zavarnak ahogy mondtad)

Régen mindenkinek volt munkája a bűnözés minimális volt.

A bankok és a munkáltatok arcátlan dolgokat tesznek az emberekkel a mai világban és ez csak pár csepp a tengerből.

Ha tényleg érdekel a kérdésed ajánlom Thürmer Gyula videóit és könyveit a témában.

2022. márc. 30. 19:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Akik elvtáraznak engem mind egy eszmét követnek mint egy szekta és utálnak másokat mert szeretik egymást. Igen, a kérdés kiírásakor is egy ilyen eset történt ezért van ilyen hangnemben. És csak azért is le-elvtársoznak. Nem vagyok egy olyan "elv" követője ami arra épül hogy halálradolgozzam magam hogy ne legyen energiám megkérdőjelezni a rendszert. Vagy ami elítél férfiakat mert nőiesek akarnak lenni vagy fordítva.
2022. ápr. 2. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:

kedves kérdező a marxizmusnak/kommunizmusnak nagyon nem az a lényege amit mondasz kicsit félre informálódtál szerintem. Persze nem kell szeretni ezt de a kommunizmus lényege pont egy élhetőbb közösségi társadalom létrehozása az akkori munkahelyek jó része pl sokkal stresz mentesebb volt.

Amugy a 11 es vagyok remélem segitettem

2022. máj. 10. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!