Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztázzuk akkor egyszer és...

Nemjuteszembesemmi49 kérdése:

Tisztázzuk akkor egyszer és mindenkorra, most akkor valóban fasiszta lenne a Toroczkai?

Figyelt kérdés

Láttam egyszer egy plakátot a Kálvin-téren Budapesten, Toroczkait Hitler bajusszal... és felmerült bennem a kérdés, hogy tulajdonképpen most akkor valóban náci lenne? Mert erről mindenki tudott dologként beszél, de tulajdonképpen most már olyan nagyra nőttek, hogy azt is el tudom képzelni, hogy vannak olyan szavazóik is, akik nem tudják, hogy valójában ők nácik. Nem voltak rendezvényeiken, tv-ből, facebookról ismerik őket, a független Gyurcsány és Orbán ellenesség megfogta őket. Van egy nagyon jó arcuk, a Dúró Dóra, ő tulajdonképpen a promóciójuk, ő testesíti meg a publikum számára a Mihazánkot, ő pl nem biztos, hogy fasiszta, de én el tudom képzelni, hogy rasszista. A férje ugyebár bevallottan fasiszta. Kirakott a facebookra állítólag egy olyan képet, amelyen annyira ki volt pixelezve a különböző neonáci logók, hogy nem ismerte fel állítólag a facebook algoritmusa, a Telex írt róla egyszer az egyik cikkében. Szóval lehet szerintem, hogy ő is, mint a férje, náci. De az átlagember arc alapján, meg ahogyan beszél, ezt sem nézné ki belőle.

Érdemes lenne tehát tisztázni, hogy igaz-e, hogy a Mihazánk fasiszta. Van egy olyan pletyka is, hogy lehetnek nácik a pártban. Kérdés, hogy valóban van-e náci a Mihazánkban, mennyi ebben az igazság?

Van egy ilyen általános vélekedés a Mihazánkkal kapcsolatban, hogy Jobbik kivált fasiszta szárnya. De, hogy most akkor mennyi ebben az igazság?

Sok mindent elárulna kis hazánkról, ha kiderülne, hogy cigánygyűlölettel be lehet kerülni a parlamentbe...

Az elején említett bejegyzés itt található:

[link]

2022. márc. 21. 23:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

A Mi Hazánk náci párt, nem is értem, hogy tagadhatják a "szavazóik".

Még ezek után sem tettek semmit a karlendítő ember ellen a Mi Hazánksok.

[link]

Toroczkai László a lenti videóban egy olyan nőt ölelget, aki kijelentette, hogy az országban nem kellenek se zsidók se cigányok.

A "hölgy" 3:15-nél

[link]

Toraczkai ölelgeti ugyanezt a nőt 2:52-nél

[link]

Ettől több bizonyíték nem is kell.

2022. márc. 21. 23:17
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Előbb a nácizmus és a fasizmus jelentését kellene tisztázni. Bár sokmindenben hasonlítanak, de nem ugyanaz.
2022. márc. 21. 23:32
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

"Sok mindent elárulna kis hazánkról, ha kiderülne, hogy cigánygyűlölettel be lehet kerülni a parlamentbe..."

Az ellenzéki összefogás oszlopos tagja (Jobbiknak hívják) pontosan így kerültek be a parlamentbe 2010-ben. A Jobbik parlamenti képviselője (Gyöngyösi Márton) akart zsidókat listázni. A Jobbikos Kulcsár Gergely köpött bele a Duna-parti cipőkbe. A Jobbikos Sneider Tamás volt korábban szkinhed. A Jobbikos Bíró László nevezte a zsidókat tetűcsúszdásoknak, Budapestet pedig Judapestnek. Most Pedig a szintén Jobbikos Z. Kárpát Dánielről került elő náci karlendítős fotó. Miről is beszélünk...?

2022. márc. 21. 23:44
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Szélsőjobbos párt. Ahhoz, hogy náci, azt kell pl. vizsgálni, hogy vannak-e sovoiniszta, rasszista, cigányellenes, antiszemita elemek a politikájukban.
2022. márc. 21. 23:46
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

a nácik rasszista,homofób,antiszemiták akik a fehér felsőbbrendűséget hirdetik, nos kezdjük!

Rasszizmus, Toroczkai és a Mi Hazánk hogy lenne rasszista mikor roma politikusok is adtak már neki igazat? rádásul Toroczkainak is vannak roma barátai! az meg csak hab a tortán hogy soha nem buzdított romák ellen, vagy más kisebbség ellen! és soha nem volt lekezelő romákkal szemben!

Homofóbia, hogy lenne homofób a Mi Hazánk és Toroczkai mikor Toroczkai elmondta hogy a melegeket támogatni kell? elmondta hogy sose volt baja a melegekkel csak a mögötte álló propagandával és politikai szándékkal! rádásul több olyat is hallottam hogy vannak melegek akik a Mi Hazánkra szavaznak!

Antiszemita, hogy lenne antiszemita mikor soha nem buzdított zsidók vagy más vallású emberek ellen?

és végül: fehér felsűbbrendűság, mikor mondta Toroczkai vagy a Mi Hazánk hogy a fehérek vagy heterók vagy keresztények többet érnek másoknál? tudom már! SOHA!

szóval összegezve: érdekes "náci" párt lenne az ami nem rasszista, nem homofób, nem antszemita, de még a fehérfelsűbbrendűséget sem hirdeti... ez biztos valami új fajta nácizmus! ja már tudom is milyen, a liberális nácizmus! én találtam fel! ez úgy működik hogy aki nem baloldali az automatikusan náci! ez a baloldali logika véleményem szerint! és nagyszerű bizonyíték arra ez is:

A Fideszt nácizták ahogy tudták, majd utána a jobbikot! aztán mikor a jobbik beállt az összerogyásba akkor hirtelen néma k.ss lett! majd elkezdték a Mi Hazánkat nácizni ÉS MIKOR A BALOLDALON VOLT 1 NÁCI KARLENDÍTÉS (z kárpát dániel) akkor hirtelen mi történt "ez nem nagy dolog" meg "és? le kell győzni a fidess diktatúrát" meg "és? ez most a legfontosabb?"

mi ez ha nem képmutatás?

Remélem eltudtam magyarázni érthetően hogy a baloldaliak politikai szándék miatt náciznak mindenkit, közben milyen képmutatóak valójában! :)

2022. márc. 21. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Politikában "egyszer és mindenkorra"? Valami rohadt kemény cuccot használhatsz. Sürgösen szokj le rola!!!
2022. márc. 22. 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
Jobbikba beépített fideszes volt most szavazatelvonót jàtszik az ellenzéktől.. gattyàn kategória
2022. márc. 22. 01:14
 8/15 anonim ***** válasza:
22%
Hagyjuk Torót, meg a Mi Hazánkat! Már rég megvette őket a Fidesz kilóra. Azért nyomatják csak őket, hogy szavazatokat vegyenek el az Összefogástól.
2022. márc. 22. 04:01
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Ja, hát ha láttál egy kamu plakátot, és ez elbizonytalanitott, akkor mi lesz ha moziba mész?
2022. márc. 22. 05:38
 10/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
42%

"Sok mindent elárulna kis hazánkról, ha kiderülne, hogy cigánygyűlölettel be lehet kerülni a parlamentbe..."

2006-2010(-2014) Jobbik. De ha kivesszük a cigány szót, és gyűlölködésről beszélünk, akkor a fidesz is ilyen. Igen, valóban sokat elmond országunkról.

2022. márc. 22. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!