Kik szavaznak a Fideszre? Ki a fő szavazóbázisuk?
Azért a határon túliakat nem szép leszlovákozni meg lerománozni... Gondolom történelemórára jártál és a trianoni békeszerződésről hallottál.
Igen jártam, bár nem értem hogyan jön ez ide. Nyilván aki romániában születik és soha egy napot nem élt magyarországon életvitelszerűen az ne szavazhasson magyarországon.
A Japánok sem szavaznak Argentínában és gondolom ez ellen nincs is semmi kifogásod...
A szavazáson magyar állampolgárok vehetnek részt, tehát teljesen legális, mert kettős állampolgárok.
Ugyanakkor egyetértek veled, nem kellene nekik ideszavazniuk. Szerintem a probléma az, hogy egyértelműen a nacionalista pártokra szavaznak, így esély sincs arra, hogy az ellenzéket erősítsék, mert az ellenzék meg nem foglalkozik velük. Így beindul egy végtelen kör, a következő választásokon is több százezer biztos szavazója lesz narancséknak.
"szavazáson magyar állampolgárok vehetnek részt"
Ez teljesen rendben is volt egészen addig amíg nem keztel el minden szomszédos ország állampolgárainak bemondásra magyar állampolgárságot osztogatni.
Nyilván ilyen egy normális országban nem fordulhatna elő, hiszen ez a nemzetbiztonsági kockázat magas iskolája.
De sajnos magyarország nem egy normális ország és ott nálatok minden megtörténhet és meg is történik. Szégyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!