Miért csinálják ezt a balliberális kommentelők?
"Ez a 444 link csúsztatások, hazudozások gyűjteménye, dezinfozmáció."
Amiért a 444 elfogult, vannak benne gyenge sorok, de még így is csomó konkrét igazság van benne. Kedvenceim:
Orbán megmondta, hogy külföldiek nem fognak tudni földet venni itt. Vettek.
Orbán megmondta, soha nem kampányoltak Juncker ellen. Kampányoltak.
"Az operatív törzs munkájának eredménye mindenki számára hozzáférhető" - már működése alatt is csak nagyon kevés infot tettek nyilvánossá, de mostanra titkosítva is lett az egész munkájuk eredménye.
"Európa egyik legjobban teljesítő egészségügyi rendszere a miénk" - sajnos inkább a legrosszabbul teljesítők egyike.
Ugye még a Covid elején, mikor jól ment a szekér: kormányon a felelősség. Amikor pedig elkezdtek tömegével halni az emberek: az embereké a felelősség.
"Ha az emberek akarnak dönteni az olimpiáról, akkor majd dönteni is fognak" - végül nem dönthettek :")
Az IMF-dokumentumot nem hozhatja nyilvánosságra - De igen, nyilvánossá teheti, maga az IMF mondta ezt :")
Vagy az is hazugság volt, mikor a manyuposoknak megígérték, hogy vezetik tovább a számlájukat az állami rendszerben, vagy hogy a bankok nem hárították az ügyfelekre a bankadót.
De figyelj, ezek csak a személyes kedvenceim, az a lényeg, hogy az évek során rengeteg tényszerű hazugság elhangzott a fidesztől. És titeket ez sosem zavart sajnos..
Az lenne helyénvaló, ha ilyeneket a baloldalról is hajlandó lennél idézni, és utána úgy összegeznéd, tudom, hogy egyik oldal sem tökéletes, de én ezért meg azért mégis bennük jobban bízom.
Tudod, lehet valaki úgy is fideszes, hogy tisztában van vele, hogy sok hibájuk van nekik is, de összességében mégis jól kormányozzák az országot. Vagy legalábbis határozottan jobban, mint az ellenzék tenné.
"Az lenne helyénvaló, ha ilyeneket a baloldalról is hajlandó lennél idézni, és utána úgy összegeznéd, tudom, hogy egyik oldal sem tökéletes, de én ezért meg azért mégis bennük jobban bízom."
Annak lendületeként idéztem, hogy a kérdezőt szemmel láthatóan nem érdekelte a dolog, végül be is ismerte, hogy csak trollkod. Ahogyan a másik hozzászóló is, akire végül reagáltam. Nem igazán érzem ösztönözbe magamat, hogy polkorrekt legyek, miután egy fideszes és a kérdező (aki talán szintén fideszes?) csak trollkodni járt rám.
Viszont, ha mindenki korrekt lenne, nem érezné senki szükségét a trollkodásnak. De ami még fontosabb: könnyebb lenne jól dönteni.
Különösen a politikusainknak kellene korrektnek lenniük, akkor talán elhinném nekik, hogy valóban a közösség érdekeit tartják szem előtt, nem a saját magukét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!